מה דעתכם ?

מה דעתכם ?

Subject: How to tell where a driver is from: 1.One hand on wheel, one hand out of window: -CHICAGO. 2.One hand on wheel, one hand on horn: -NEW YORK. 3.One hand on wheel, one hand on newspaper, foot solidly on accelerator: -BOSTON. 4.Both hands on wheel, eyes shut, both feet on brake, quivering in terror: driver from Ohio, but he is driving in -CALIFORNIA. 5.Both hands in air, gesturing, both feet on accelerator, head turned to talk to someone in back seat: -ITALY. 6.One hand on horn, one hand greeting, one knee on steering wheel, one ear on cell phone, one ear listening to loud music, foot on accelerator, eyes on female pedestrians, and conversation with someone in next car Welcome to -ISRAEL!

ritosh

New member
דוד נהדר! ../images/Emo6.gif

אני רואה שהגברים בפורום שלנו כותבים ממש נפלא! אסף קם לך מתחרה!

gaia20

New member
שמעתי שלאסף יש מתחרה?????

הופהההההההה!! העניינים מתחילים להתחמם....... קדימה, גברי הפורום!!! תתחילו לכתוב!!!!! שיהיה לכולנו ערב נפלא... אני כמובן עדין כותבת מהעבודה, כן, כן... מה שנקרא- חסרת חיים...!!! האמת היא שהחודש מאוד התאכזבתי עבדתי המון שעות נוספות כידוע לכם ואז... הגיע ה 10 לחודש, היום הכי אהוב עלי בחודש.... אני מסתכלת על הצ'יק- עיני חשכו!!!!! לא האמנתי למראה עיני כשראיתי שמס הכנסה החליטו לקצץ מהמשכורת שלי כמעט 1000 שקל!!!! אתם קולטים את הקטע??? כלומר, תמיד ידעתי שגובנים לבעלי משכורות כסף מהמשכורת, אבל סוף סוף יצאה לי משכורת גבוהה והינה מקזזים לי 1000 שקל ממנה!!!! 1000 שקל זה המון כסף!!!! אוף, אמרתי לעצמי.... לא יתנו לי לעשות את המליונים שלי

daphnal

New member
very nice!

הי מתוש... באמת נחמד ובכלל- איזה כיף שמצאתי את הפורום הזה. אני מוצאת עצמי נמשכת לכאן כמו "פרפר" לאור.. תודה לכל הנחמדים/ות.

למעלה