מה דעתכם?

מה דעתכם?

היום בעלי ביקר את אמו החורגת בת ה90 בערך,היא כמובן הסבירה כמה היא חולה וכמה קשה לה ואף סיפרה שנתנה לחרצוף לחג 200 ש"ח....בום שאלתי את התור השחור מאד... ומה עם פיצי? הוא ענה, האמא חושבת שהיא מסודרת כי אנחנו דואגים לה.....שלא לדבר על הנשמה והמלאך... כמעט שלפתי צפורניים, מה הקשר לחג? מה אנחנו לא דואגים לחרצוף? מה הוא סיפר שם? וראבק התור מסכים עם אימו החורגת...

rolan

New member
בואנה יונה'לה חיזרי מהר...

לא מסכימה לך לברוח... קודמכל תתקרבי וקבלי.....
ו
עכשיו ככה... אני, לא שופטת והיא, לא צודקת נניח שאל נשמה ומלאך היא פחות מרגישה מחויבת אבל היא סבתא של פיצי - על זה אין עוררין קחי את התור יחד עם פיצי סעו לסבתא ותביאו לה מתנה לחג 200 ש"ח זהו ללא מילים מה דעתך?

רולן שלי

תודה על החיבוק,הוא בא בזמן... מתוקה ,אין לי שום בעיה עם הסבתא ,,,,אין לי ציפיות ממנה....אני לא מאוכזבת ממנה. אני מאוכזבת מאנשי ביתי,התור לא מצא שזה מגעיל,שלא לדבר על החרצוף.... אני כאן מעלה את הנושא ממקום של זוגיות ופחות מהמקום של סבתא נכה רגשית. יש תחושה שפיצי היא סוג ג' ורק אני כואבת את זה...

עלמה 3

New member
יונה, קטן עליך........

אין לך ציפיות, את יודעת שהיא נכה ריגשית....... ובת 90. מה שחשוב ש- פיצי עבורך היא סוג א' שופרה דה שופרה..... ושאת תמלאי אותה בהרבה אהבה, אושר והרבה - 200 ש"ח. ולגבי אנשי ביתך ושלומך, זה סיפור אחר, זה המקום להראות לו לשוחח על תחושותייך ומה זה עושה, לטפטף ולטפף לתור השחור עוד ועוד.... וממני חיבוקים ונישוקים, על מה שאת... אישה מקסימה וחזקה..... קטן עליך - הסבתא... דרך אגב החרצוף בקשר טוב איתה ? עלמה 123

עלמתי חברתי שופרה דה שופרה

כן החרצוף בקשר ......אין אצלו קשר מהנשמה על כך דיברנו ,אבל יחסית הוא מדבר איתה בטלפון אחת לשנה......(לא ביום הולדתה)רק שצריך משהו... תודה עלמתי

ע י ן

New member
...תה= חצי סבתה../images/Emo80.gif

טוב נו ...צפוי לא ? היא סבתה של החרצוף המסכן ...האומלל...שמתעללים בו... התור מסכים עם אימו החורגת ....הכרחי !!! התור חייב להסכים עם סבתו הבלעדית של החרצוף תפקידו וייעודו של התור הוא להסכים עם החרצוף...ורק עם מי שמסכים עמו- הוא אביו הבלעדי לא ?!
יונתי , יקירתי ... את אמם האוהבת של הנשמה , המלאך ופיצי ושום תור וחרצוף לא יכולים להרע לכם נכון ?מזל שכך !!! נשיבוק.
+
עין.

עין

טוב שזה מצחיק אחרת הייתי בוכה. את צודקת עם הציניות....................................

למעלה