מה דעתכם

../images/Emo6.gifיואווווו איזה קטע!

כזה התכוונתי להכנס לפורום הה כדי לשאול אותכם בדיוק את אותה השאלה!!! ואז אמרתי לעצמי כזה...."נו טוב, קודם אני יקרא את שאר ההודעות" ועל ההודעה אני רואה "מה דעתכם על הג'ינסים של ליקופר" חחח..... אני בעיקרון עוד לא ראיתי את הקולקציה החדשה, אבל הרגע דיברתי עם חברה שלי והיא התחילה להתלהב לי בטלפון שהיא קנתה ג'ינס סוףףףףףףף הדרך בלי קופר שמגיע לה לתחת *נמוך מאוד* אז היא הייתה חייבת לקנות שם גם תחתונים בגזרה נמוכה, הג'ינס עצמו לפי התיאורים שלי בה גם עם שיפשופים ועוד דברים, אני כל כךךךךך מקנאה בה לןמרות שלא ראיתי אותו עדיין!!! למישהו אולי יש תמונה??????????.

coolel

New member
כשאני אחזור מבי"ס אני אעלה תמונה שח

הג'ינס שלי(אבל זה של בנים
) קניתי אותו לפני יומיים...

O Boy

New member
אין ספק שיש להם ג'ינסים...

מה-זה יפים, באמת... מבחינתי זו אחת החברות המובילות

1pussy cat

New member
רק חבל שהם לא עולים עליי

חחחח ולא,אני לא גוש שומן פשוט מבורכת בתחת...

coolel

New member
עוד כמה שאלות...

בנושא הג'ינסים: איזה חברות אתם אוהבים? שאלה נוספת: יכול להיות שאני ממש לא מעודכן אבל מי זה JET? אני רוצה לקנות חולצה מכופתרת - למי יש חולצות יפות?

O Boy

New member
אמממ...

אני אוהב בג'ינסים את לי קופר, דיזל וקסטרו מן. JET זו חברת אופנה. חולצה מכופתרת? אין לי שמץ, תנסה ב"כאוס"

ווואי......אור איזה יפה זה חולצה

מכופתרת...... ראיתי כמה בכאוס.... א...ובלי קופר יש..... אאא.......ויש גם בקרוקר,ובגולף.....תנסה............ והחברה הכי פצצה בגי'נסים היא.... תם תם תם ......קרוקר:)

coolel

New member
ומה המחירים?

מה המחירים של חולצה מכופתרת לבנה עם אולי קצת ציורים? ומה המחירים של חולצה מכופתרת משובצת(הן יפות, לא?)?

coolel

New member
ועוד שאלה

איזו חברות מוכרות בוקסרים אבל יפים עם הפס למעלה שעליו השם של החברה... ומה המחיר של בוקסר בערך? אני פשוט מתכנן רשימת קניות

O Boy

New member
בוקסר'ס

קסטרו מן-30 שקל בערך... אני קניתי משם טנגה יש לקרוקרולי קופר (50 בערך)

I t a M a R 1 1

New member
חולצה מכופתרת ...

אתה יכול למצוא חולצות ממש יפות ולא כל כך יקרות אני מתכוון עד 150 ככה,בלי קופר וקרוקר למרות שעכשיו קיץ וחם זה עדיין נשאר להם בקולקציה...

מה אני חושבת בקשר לגינסים..

הג'ינסים של פוקס מגעילים ס-ו-פ-.. איכככס.. קניתי פעם ג'ינס בTNT.. רוב הגינסים שלהם זה יוניסקס.. לא לטעמי.. אני הכי אוהבת את הגינסים של PAYOTA.. ממש פצצה.. מומלץ!

למעלה