מה דעתכם?

הכבוי

New member
אני מקווה שאתה לא נעלב או משהו, כן,

אבל מה לעזאזל רצית להגיד בזה? הביצוע חובבני בכוונה, או שפשוט לא היה לך כוח להשקיע מאמץ? יש רעיון מאחורי זה, או שזה סתם משהו על "אוטואים"? צר לי, ממש לא אהבתי.

yanivfel

New member
יש עם זה בעיה ואני לא מתכוון לביצוע

אלא לתוכן. שים לב שבמרבית המקומות בהם מופיע טקסט, ישנם אימג'ים (תמונות) המוסיפות לו ולא כאלו המסבירות אותו. בשתי העבודות שלך נראה כאילו אתה מנסה להראות בתמונות בדיוק את מה שאומר הטקסט וזה לא מתחבר יחד טוב. זה כאילו שאתה אומר: אני לא בטוח שהקורא מבין מה זה אוטו אדום אז אביא לו גם בתמונה של האוטו שלא יהיה ספק אם הוא הבין או לא... בקיצור - אל תעשה מהצופה בעבודות טמבל. אתה רוצה שיאהב את העבודה שלך אז תחשוב מה היה יוצר לו גירוי נעים לעין המתחבר יפה עם הטקסט והצבעים בדף. בהצלחה!

אני לא חושב ככה

כל חברי וגם משפחתי אוהבים עבודות שכאלה ויש במשפחתי דוד העוסק בעיצוב, ודודה שהיא המעצבת הראשית של את וכמו כן עוד דודה שהיא בעלת סטודיו ראשי לעיצוב תערוכות הם אהבו את זה מאוד. הנה עוד דבר כזה וסליחה על שגיאת הכתיב. וזה כתב היד שלי.

preacher

New member
והמסקנה מכך היא

אל תסמוך על משפחה כי הם לא אובייקטיביים והם לא רוצים להעליב אותך. העבודות האלו ממש לא נראות טוב. מצטער. נראה כמו הדבקה של ילד בבית ספר יסודי.

Sonata Of Tears

New member
אז מה?

מה אתה רוצה שיגידו לך ? שזה מכוער? גם המורה לציור של בכתה ו' אמר לי שהציור שלי יפה כשאני מסתכל על הציור עכשיו אני צוחק מאיפה לעזאזל הבאתי את זה העבודה הזאת באמת חובבנתית ,לשים תמונות זה לא עיצוב ,אתה צריך להשקיע קצת יותר. חוץ מזה,אולי זה בכלל לא בישבילך הנושא הזה.כאלו ,בלי לעליב כדי להיות מעצב גרפי צריך לדעת יותר מלהתמש בפוטו שופ צריך את הטאצ',צריך את המחשבה היצירתית,לפי העבודות שלך זה נראה שאין לך אותם...

Slider_-_14

New member
אתה באת לכאן כדי לקבל ביקורת

אם אתה שלם עם העבודה שלך לדעתי זה מושלם. אבל מכוון שבאת לפה...אתה רוצה ביקורת נכון?אז על מה הוויכוח? אתה לא צריך להפגע ממה שאומרים לך כאן אחרי הכל אף אחד לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אף אחד. בקשר לעבודות...זה נראה מרופרף... עבודה טובה יכולה לקחת ימים אל תתעצלן. רוצה להגיע לתוצאות?תשקיע. כמו כן,אתה צריך להתחשב בעובדה שרוב האנשים יקראו את הטקסט בפעם הראשונה ולכן הוא צריך להיות קריא ומובן!

אני קיבלתי תשובה נגדית

אם "מופלא" ו"תמשיך לעשות ככה" נחשב תגובה הפוכה ועוד מהמעצבת הראשית של מגזין "את" יעל קלדרון.

וחוץ מזה מי אמר שאני רוצה להיות

מעצב גרפי? אני מודע לזה שאין לי ידע מספיק בכל התוכנות על פוטושופ אני רק יגיד שאני מכיר אותו החל מגרסה 2.5 על המק הראשון (קופסה משלובת למסך ומחשב אם מישהו מכיר) ולאט לאט התקדמתי ל 3 4 5 5.5ME 6 ו 7ME שיש לי עכשיו. אני לא יכול להתמודד עם פריהנד נכון לעכשיו כי אני לא יצירתי ואין לי הצעות לתרגלים להתחיל אם אני אתמסר לפריהנד בשלב מסויין ואתמקצעה בו אולי אני ישלח קורות חיים כביצועיסט. נכון לעכשיו יש לי תחביב ללצלם דיגיטלי ולעשות עם זה דברים מעצב אני לא יכול להיות חציצו בתמונה שיש לי בכרטיס ובאתר שלי השעונים נעסו אולי בגיל 14 רקע המסך שעשיתי נעסה בשנה שעברה. וכל חלק ה"שירים בתמונות" שם הוא שלי אני לא זוכר ממתי חוץ קרובת המשפחה שהיא המעצבת באת וחוץ מדודה שלי שהיא בעלת סטודיו לעיצוב תערוכות שממנה רכשתי ממזמן את העניין והידע בפוטשופ.

LeeCooper69

New member
אויש התמונה כזאת גרועה.

א. זה לא נילס בכלל. זה הנסיך הקטן. ב'... אני לא למדתי גרפיקה בחיים, וכנות, אני גרוע
אבל באמת.... מה שעשית זה לחתוך כמה תמנוות ולשים אותן ביחד. זה- לא גרפיקה.

yanivfel

New member
המעצבת של "את" והתוכנות שאתה מכיר

אומרים בעצם כלום. המעצבת של את, שאינני מכיר אותה ואת פועלה, יכולה להגיד גם לילדה בת 3 שמציירת קווים עם מכחול שזה יפה ושתמשיך כך. ובאשר לתוכנות שאתה מכיר, זה לא אומר דבר. התוכנות הן הכלים שבאמצעותם ניתן ליצור, אבל בכדי לדעת את מה ליצור עם הכלים האלו, צריך ללמוד מקצוע. אם מעניין אותך ללמוד את תחום הגרפיקה, למה שלא תרשם ללימודים בתחום זה? ואם זה לא מעניין אותך, אז למה אתה חושב שמעניין אותנו מה שאתה יוצר להנאתך? אנחנו מנסים לעזור פה למי שרוצה ללמוד או שכבר למד ועדיין רוצה להעשיר את רמת הידע שלו. אתה מוזמן להישען אחורה ולהינות קצת מדברים שאחרים כותבים ומשתפים אותנו בהם. מי יודע, אולי תלמד דבר אחד או שניים... אני למשל למדתי מטל ניניו משהו חדש בפוטושופ, על אף שאני מכיר את התוכנה הזו יום או יומיים לפניך... בהצלחה.

למעלה