מה דעתכם?...

מה דעתכם?...

שנפתח פה שרשור.. שכול אחד ירשום איזה סוג בגדים הוא לובש.. ( פריק ... וכו...) אני אתחיל... אני לובשת בגדים רגילים.. לא קרועים אלא מן כאלה לא של פריקים.. כאילו ג'ינסים וחולצות או רגילות או יפות... ובכלל לובשת מה שנוח לי.... עכשיו תורכם

אנהלה

New member
אני... אני לובשת הכל לא יותר מדי קפדני קצת זרוק המכנס חייב להתרחב!!! וזהו...

אמממ...וואו,אין לי סגנון לבוש מיוחד

גם,לובשת הכל.... אוהבת ג'ינסים וטי שרטים.... אמממ...... עכשיו גם התחלתי לשים חצאיות,אבל לא קצרות... 3/4 או ארכות מתנחות כאלה כמו שיש בקסטרו וברנואר.... אבל זה פעם ב... אין על ג'ינסים...

O Boy

New member
אני...

אין מצב שתראו אותי עם בגדים "זרוקים". רוב הזמן אני עם ג'ינסים (לי קופרהאחרון שרכשתי) ועם חולצות צמודות (לא חנוק אבל לא רחב). בנוסף, אני דואג להוסיף שרשראות וצמידים מתאימים

or 343

New member
אני קז'ואל- זרוק

כלומר- האהבה הגדולה של החיים שלי: מכנסיים שחורות (רקקק שחורות ) עם טי שרט חלקה. כן, אני משעממת...

dark eyes

New member
ווואאאווו זאת שאלה מעולה

אבל קשה.. כי בתאכלס אנחנו לא דבוקים לאותו מראה כל הזמן.. בבית ספר ג'ינס וחולצה צמודה קצת זה אחלה ויפה, אבל מי לא אוהב את הספורט שיק, שמרים לך את הביטחון העצמי לשחקים, בנוסף לכך שהוא מדגיש את העבודה הקשה של אחרי הצהרים במכון
אבל בשבתות למסעדה או כל אירוע אחר אני מאוד אוהב את הסגנון הנקי החלק הספרדי סטייל של זארה ספרינגפילד שהוא גברי קצת אבל בכל זאת יש בו משהו צמוד במקומות המאוד נכונים... ולסוף מי חושב שאחרי יום עמוס כמו שלנו שיצאנו בבוקר
. וחזרנו בערב
. עם ארוחה באמצע אחרי שחצי יום הינו בפלאפון וקיבלנו מזה כאב ראש
הכי נוח זה בוקסר או טנגה למיטה חלק או לחילופין עם איזה כיתובית מענינת ליללה מוצלח...

*Ginny Weasley*

New member
ממממ ../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif

בגדים רגילים, אין לי מושג איך להגדיר את עצמי... יש לי המון ג'ינסים, רובם עם ייחוד מסויים, לא חלקים...
שונאת צמודדד. יש לי המון חולצות צמודות [
] מעדיפה רחבותתתת הרבה הרבה יותר נוח... ממממ יש לי המון דברים שחורים בארון, צבע אהוב
. רגילה באופן עקרוני, שומדבר בולט\צבעוני מדי. מישהו אמר משעמם? חחח

אצלי זה....

כל דבר שהוא לא זרוק או רחב......חולצות מכופתרות אני לא כל כך אוהב. אני לובש ג'ינסים, חולצות, וגופיות......או צמוד או שיושב בול

cutey

New member
לפי המצב רוח..

ג'ינס לרוב,גופיות,חצאיות,חולצות רגילות,צמודות... ותמיד תהיה עלי שרשרת..(יש לי אוסף).

מאיה1983

New member
אוקיי

אני לובשת בעיקר בדגים ירוקים... נכון מאוד אני כל יום לובשת....מדים!!! אז כשאני לובשת אזרחי זה בעיקר בסופי שבוע או בבית. אז כשאני יוצאת לבלות לובשת ג'ינסים, מכנסים נמוכות מתרחבות מעט, 3/4 נקשרות למטה חולצות קשירה, סטרפלסים הרוב ורודים אבל לא רק... והרבה אביזרים- עגילים, צמידים, ושרשראות... הכל תלוי במצב רוח. אבל יש לי מלא!! סנדלים- עקב דק ו...ארוך!!

or 343

New member
בתור אחת שמתגייסת עוד שנה...

שאלה לי אליך- מדים זה נוח?! מדים זה מחמיא?! שמעתי שכל החיילות הולכות לחייט ומבקשות לשנות את הגזרה של המכנסיים.

מאיה1983

New member
כן....

השאלה הזאת בהחלט מטרידה בנות שעומדות להתגייס.... הרי כולם יודעים שמדים על בנים נראים שיגעון ועל בנות- משמין, לא יפה... וכ'ו... כן, כל אחת לוקחת את המדים שלה לחייט/תופרת שתהפוך לה את המדים לבגדים לבישים. בגלל שאת מקבלת אותם שהם מגיעים לך כמעט עד החזה (גיזרה גבוהה זו מחמאה בשבילם) ארוכים נורא מחייבים מכפלת (וגם הצבא דורש שתעשי מכפלת) ורחבים וחסרי צורה. בקיצור- לא מחמיאים בכלל. אבל אל דאגה.. התופרת שלך, תדאג לך ותסדר לך מדים הכי יפים שאפשר, כמו שאת רואה על החיילות ברחוב. בעלי צורה! בקשר לשאלת הנוחות? חם, ואם זה הדוק מידי אז לא. לא נוח. אבל מה לעשות -מתרגלים!!! וחוצמזה , שכשאת בבסיס יש לך מדי ב' - מדי עבודה. והם מכותנה והרבה יותר נוחים בשביל היום יום בבסיס. אל תדאגי, הכל יהיה בסדר. כשתגיעי לגשר תחצי אותו. אין ממה לדאוג. כולן עוברות את זה!

חחח...וואי,אני זוכרת איזה חתיכות

גזרו לי מהמדים...:) אבל עכשיו הם בסיידר :) גזרה נמוכה,צרים :) בול עליי:) חחחח...... סבבה.... ובדיוק,כשתתגיסי כבר תעברי אתזה...

למעלה