מה דעתכם

מה דעתכם על תהליך השמה

של הביטוח הלאומי, האם יש מישהו כאן שנעזר בו.

מה דעתכם

הקורסים שמציע הבטוח הלאומי באמצעות - מרכז שיקום. אני כבד שמיעה אקדמאי, והציעו לי ללמוד שם קורס ניהול משרדי. 1. האם יש כאן מישהו שעבר את הקורס ויכול לספר לי עליו יותר. 2. האם הייתם מעדיפים השמה על קורס.

הייתי שם דומה לזה

שמכון שזה בתל אביב ליד מגדל עזריאלי שם עושים לך אבחונים שונים לפי כשרונך מחשב מילים ומה מתאים לך מקצוע אחרי כמה ימים שתסיים את הקורס יזמינו אותך לשחיה אישית ויגידו לך בדיוק מה מתאים לך ומה בדיוק טוב בשבילך ואיזה מרכז שיקום אבל ביפו אף פעם לא הייתי

korkusal

New member
תבוא לבקר במרכז הכשרה ברעננה

יש לנו קורס וגם מקבלים שירותי תירגום,ובמימון ביטוח לאומי . בכל ימי ג' יש סיור מיוחד בשעה 11:00 בידיוק נא להביא מתורגמנית. יש שם כיתת חירשים לומדים יותר רחבה. אם יש שאלות תוכל לפקסס 7709914 -09 או בפורום www.meshi.tk בכבוד רב אלון קורקוס - שיווק חירשים למרכז הכשרה. נ.ב. זה לא מרכז שיקום זה יוצא דופן ב 9/10 יש הרצאה במועדון חירשים פ"ת תבוא לבקר ולשמוע.

סליחה שאני שואל 5 שאלות

אם זה מרכז שיקום מקצועי לחרשים וכבדי שמיעה אז למה צריך להביא מתורגמנית? חסר שם מתורגמנית? ומה סטטיסטיקה של חרשים וכבדי שמיעה? זה כל מה שחשוב לי לדעת ואם מובטחים למציאת מקומות עבודה ?? ואחרון וכמה אחוזים חרשים וכבדי שמיעה שלמדו שם מצאו עבודה? ביי ושנה טובה לך

korkusal

New member
תשובה לשאלתך בנוגע ללמודים במרכז

שואל יקר, במרכז שלנו לומדים אנשים חרשים וכבדי שמיעה ומשתלבים לבסוף בעבודה. במהלך הלמודים החניכים לומדים בהשלמת השכלה ובסדנאות מקצועיות המלוות בתרגום לשפת סימנים ובהוראה מותאמת ללקויי שמיעה. בתום הלמודים החניכים בסיוע של עובדת השמה מחפשים עבודה ומשתלבים בעבודה. אחוזי ההשמה במרכז עומדים על 66% אני מציעה שתגיע לסיור במרכז המתקיים כל יום שלישי ב11. לסיור כדאי להביא מתורגמנית (בשלב זה התרגום מוזמן על ידי המסייר). במידה ותרצה סיור מיוחד עימי (רכזת לקויי שמיעה) אתה יכול לכתוב לי למייל: [email protected] ואני אשמח לקבוע איתך. להתראות ושנה טובה, נעמי לבל - עובדת סוציאלית ורכזת לקויי שמיעה

שלום לך

קודם כל אני ממש מופתע שאת ליאורה טוב בעניין תרגום .אני לא חושב שאני צריך .זה בשביל אחרים בעניין כמות חרשים זה ענייין של לדעת מה הולך אצליכם מה השתנה בעניין עבודה .זה משהו אחר אני למדתי אצליכם לפני שנתיים בערך אולי קצת יותר .השיטת לימוד היה נפלא .אף אני זוכר שהיה מורה שלימדה ותמכה בי כל הדרך למרות שקשיים היו לי .אף היו שיחות אדיבאוליות שעזרו בחיי . אני זוכר שהיה שם כמה חבר'ה שלמדתי לאהוב אותם כי עזרו לי (אחד בנייהם זה היה אלון בעצמו.אז אלון תשמור על סודיות שלי ולא לפרסם שמי בבקשה אם תפסת מי אני) ברעננה זה מרכז אחת הטובים שנתקלתי בו .וזכותם חיי התדמו ולא המתאני שהגיע למצב שאקבל תעודה במכה ראשונה .אף דאגו למצוא לי מקום ללמוד עבודה מעשית כדי להכשיר . אחרי שמסיימים אחרי שנה .אני יודע שתהיה נתק .ותשאירו אותי מחוץ למסגרת בהצלחה בזכותכם .אבך מה קורה אחרי כמה שנים כעת אין לי עבודה כבר שנתיים הייתי הולך ללשכת העבודה .ולאט לאט שוכח וחומר חבל .רק בימים אחרונים אמרו לי שם שאין עבודה לחרשים .ואז אחכה בבית אז מה שאני מנסה לומר .אתם לא אשמים בכך וגם בלשכה לא אשמים .אלא המצב כיום ורוב הבוסים מעדיפים שומעים .בגלל טלפון אז ריצתי שאתם תיישמו איזה תוכנית תמיכה בנו לצמיתות בגלל מגבלינו . חבל מאוד שמצב ידרדר שוב בתחום השמה . שמי בתניים סודיים .אולי יותר מאוחר אחזור אליכם .לא בטוח. אבל אתם הייתם אחלה של צוות (דורית .ליאורה ומורה גם שרי ..)

shay419

New member
כנ"ל.............

למרות שלא למדתי שם, אלא במקום אחר ובתנאים פחות או יותר קשה. אך בסופו של הדבר קיבלתי כמה תעודות, אך הן יכולות להיות לתצוגה ולא שוות יותר. כי אין עבודה, ברב מקומות דורשים עם טלפון וכהנה וכהנה. כבר כמה שנים אני "תקועה" בבית. וחבל

עברתי כבר

את תהליך האיבחון, המליצו על קורס ניהול משרדי, במקום ללכת ישר להשמה, בקורס יש שילוב של חומר עיוני ועבודה בשטח יום בשבוע.

תכין לעצמך רשימה יתורונות וחסרונות

למשל לדבר בטלפון תקשורת עם הבוס אבל תקח לך קורס ותנצל את זה לידע ונסיון ואולי תכשיר שם מיומנות על תפקיד הזה

צלף

New member
לגבי האבחון ההמלצה שנתנו לך

לגבי ניהול משרדי, הייתי בודק אם בתהליך האבחון נלקח בחשבון המגבלה שלך, במיוחד מבחינת השמיעה.. אם יש לך ספקות עדיף לשאול מי שעובד בתחום ולהחליט... לגבי מקצוע - נראה לי באופן שטחי שיש תמיד עבודה בתחום הזה, על כל פנים היום במצב הקיים בשוק אין לך הרבה ברירות, המלצתי לכל כבד שמיעה לנצל כל הזמגות שנקראת על דרכם...

למעלה