מה דעתכם?

rony29

New member
מה דעתכם?

שלום לכולם, אני אמא לילד בן 3 חודשים שנולד לאחר 8 מחזורי טיפול. כרגע, נוכח הגזירות, אני שוקלת ברצינות להתחיל מיד בטיפולים נוספים (בתקוה שאספיק...). מה דעתכם? האם מוקדם מידי, או שפשוט אין ברירה? אגב, שוחחתי עם הרופא שלי על העניין והוא אמר לי שאני לא היחידה שמוטרדת מהסיפור ורוצה להתחיל מהר בטיפולים לילד שני. הוא אמר לי לחשוב על זה במשך חודש ואם ההחלטה תהיה חיובית - הוא כמובן יתמוך בנו.

גששית

New member
גם אני איתך באותה סירה

אני אמא לילדה בת חודשיים ושלושה שבועות והשבוע הגשתי את הניירת לוועדה לטיפול נוסף בעקבות כל הגזרות החדשות, אין ספק אם אנו מסוגלות חייבים לנסות לנצל את הזמן המועט שנשאר. לדעתי חבל גם על החודש שאת לוקחת למחשבה התשובה ברורה, להתחיל ומייד.

העין ה 3

New member
להתחיל מיד

לפעמים, כשמישהי שואלת שאלה כזו (את לא הראשונה...) היא כותבת שהיא ממש מרגישה שהיא עוד לא מוכנה לתהליך ואז התשובה יותר מורכבת. מכיוון שאת אפילו לא מצאת לנכון להביע תחושה כזו (אפילו אם ברור שיש - אחרת לא היית שואלת), אני אומרת - להתחיל מיד!

tglus

New member
כנראה שאין ברירה. אבל, תקראי את

הקישור שאני מצרפת. לפי מחקר מקיף שנערך בסקוטלנד עדיף לחכות חצי שנה בין הריונות. מצד שני, נראה לי שעדיף לך לנסות בכל זאת בהקדם האפשרי, לפני שהחוק יעבור. בהצלחה. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2736438,00.html

tglus

New member
רעיון טוב. השאלה אם כל החזרת

עוברים נחשבת כ"טיפול IVF" או לא ולקחת את זה בחשבון. כי אם זה נחשב ואם יהיו הגבלות על מספר הטיפולים, יתכן שתיאלצי לשלם סכומים נכבדים אם חס וחלילה לא תצליחי להרות בתוך המגבלה של מספר הטיפולים שיינתן. מכל מקום - בהצלחה על הפעם הראשונה.

החזרת עוברים מוקפאים

לפי מה שהבנתי מאחות ביה"ח הדסה בו אני מטופלת החזרת עוברים מוקפאים אינה נחשבת במניין טיפולי ה-IVF.

פנינהט

New member
גם אני חושבת להתחיל מיד

אני אמא לתאומים בני שנתיים וחצי והחלטתי לחזור לזה מיד לפני שיהיה מאוחר מדי. זה שאין לך חשש לגבי חזרה לטיפולים זה כבר מצויין אז לא לחכות חבל על כל חודש שעובר. בהצלחה.

למעלה