דרך אגב יש עכשיו מכשיר חדש ביפן (מי אם לא נוקיה! והדגם הוא 7700) ומה יש במכשיר? 1. טלויזיה 2. רדיו ויזואלי 3. וידיאו . תגידו לי אתם מה הרבנים יעשו אז? הרי בהתחלה הם אסרו את הפלאפונים ואף אחד לא שמע להם, עכשיו הם אוסרים רק מכשירים צבעוניים וגם אף אחד לא שומע להם, אז מה יהיה? הרבנים נועדו רק לבחירות כדי להגיד למי מצביעים?
אני לא זוכר את הכתובת של האתר הזה, אבל היה שם את הנוקיה 7700 ויש בו טלויזיה, כשהמכשיר פלאפון הוא מקופל, וכשהוא טלויזיה הוא נפתח. דרך אגב גם את בעיית הסוללות הם יפתרו בקלות.
אני לא זוכר את הכתובת של האתר הזה, אבל היה שם את הנוקיה 7700 ויש בו טלויזיה, כשהמכשיר פלאפון הוא מקופל, וכשהוא טלויזיה הוא נפתח. דרך אגב גם את בעיית הסוללות הם יפתרו בקלות. תשאל בפורום סלולארי מה הקישור של האתר הזה.
יש בהם את כל הדברים האסורים לשון הרע שפיכות דמים עבודה זרה יש שם הכל זה כמו שאמרו על מחשב שזה מותר ובסוף תראות לאן זה הוביל היום במחשב יש את כל האיסורים האפשריים הקיימים אבל אנשים מכורים לזה ואין ברירה צריך לדעת לעשות סלקציה ושעות שיחה ולקצר כי זה גם עולה כסף וגם כל מילה יכולה להיות מיותרת לפעמים
כבר נאמר: " בכל הארץ יצא קוום ובקצה תבל מילהם". מכאן מוצאים רמז לסלולרי מהמקורות. לגופו של עניין אין ספק שיש תועלת מרובה בדבר ומבחינה זו אין חולק. הבעיההיא באמת בהשתעבדות למכשיר ובהעדר הגבלות על אופן שימושו. לא אחת באמצמע שיעור בבית המדרש נשמע צלצול המפריע לא רק ללומדים אלא לבעל הסלולרי עצמו. זה גורם לחוסר ריכוז בלימודים, ואם בבית הכנסת זה מסיח את הדעת מהתפילה, ואף גורם להקלת ראש כלפי מקומות אלו. ברחוב בוודאי שזה חיזיון נפרץ ולפעמם אף גורם לטרדה רבה כאשר נאלצים לשמוע ת הבעיות ואת השיחות שכל אחד מדבר ומבלי משים מרים קולו ומשמיע כלפי כולי עלמא את עניין שיחתו. אלו.