מה דעתכם ?

כRובי

New member
מה דעתכם ?

אם היו היום מחנות ריכוז,האם היו אוספים אליהם גברים ארוכי שיער ? מעניינת אותי דעתו של הנשיא על הנושא..

M.Z

New member
מאיפה לנשיא לדעת את התשובה לכזו

שאלה? אם היית טורח להתעדכן בקבינט, ולהגיע למפגשי הקבינט, היית מגלה שהנשיא מזמן מזמן לא עם שיער ארוך. במסגרת הזדהותו עם זוועות העם היהודי, הוא שינה תספורת בסגנון "תספורת שואה" של שיער קצוץ שנראה כאילו נגזר באופן אקראי קרוב לקרקפת.

כRובי

New member
ד.ביל !

נפגשתי עם הנשיא בחנות ת"א אביבת הקשורה לתחום האופנועים, וראיתי את ניסיונותיו (הד פאתטיים, אני חייב לציין) להתחזו למוזלמן.. יש סיבה למה שאלתי את ששאלתי..

M.Z

New member
לא כל חנות שמוכרים בה בגדי עור

נחשבת "חנות אופנועים", ובטח ובטח אם השם המתנוסס עליה הוא "הכל לנטחן". דרך אגב, הוא לא סיפר לי על המפגש הזה, מוזר מאוד, הוא לא מסתיר ממני כלום
נעזוב אותו, ספר לנו אתה, מה בדיוק היה באותו מפגש...

כRובי

New member
../images/Emo9.gif

ססס.עמק! מאיפה אתה יודע על הכל ?? וחוצמזה, למה אתה מפרסם זאת בפורום ?? התוכנית הייתה לפתות גולשים נוספים כדי לספק את איגור ילצונוב, בעל המקום, לו אני חייב כסף רב.. (סיכמנו שכל גולש בעל ישבן בתול, שווה 150 ש"ח...ישבן שבוקע כבר בעבר - כמו של הנשיא כפי שהסתבר לי בדיעבד, 25 שקלים... עוד 1000 ש"ח למאייק !)

M.Z

New member
למה אני מפרסם בפורום?

ומה נראה לך? למה הפכתי להיות מנהל הפורום אם לא בגלל היכולת שלי לשלוח לבוריס ולדימירוב גולשים תמימים כדי לספק את רצונו, ולקבל על כל ישבן בתול 200 ש"ח (את ישבן הנשיא זרוק לאיגור ילצונוב הוא הפראייר היחיד שמוכן לשלם על זה 25 ש"ח). דרך אגב החנות של בוריס היא מעבר לכביש, בדיוק מול החנות של איגור. נראה לי שניהם תפסו אותנו כפראיירים ועשו מאיתנו סרסורי בתולים.

כRובי

New member
הווו....בדיוק על זה רציתי לדבר איתך

במידה ויינתן תשלום על מסירת מידע שיפליל יהודונים ארוכי אף, שהיו בעבר בעלי שיער ארוך (ועל כן, הם שווים יותר ! אקבל עבור מסירת המידע, ק"ג שלם של תפ"א!) - האם תכעס עליי במידה ואמסור את שימך למשחררים הגרמניים ?

el presidente

New member
תיראה..אם זה יציל אותך ואת המשפחה

..ותיזכו לעלות לארץ ישראל..ולגור ככה...באזור דיזינגוף..ולהשתמש באופן תדיר בקו 5......? אז למה לא!?...

למעלה