מה דעתכם??

מה דעתכם??

אני שונאת את צ'ריטי יו היא כל כך מעצבנת דורשת סטירה.. אני אישית מעדיפה שמיגל יהיה עם קיי.. אני תמיד נוטה לאהוב את הביצ'יות אם מעדיפים את קיי או את צ'ריטי? ויו אני שונאת את אית'ן איזה מסכנה היתה תרזה היום..

backstreet girl

New member
דעתי

אני חושבת שצ'ריטי לא דורשת סטירה.. יש לי סימטיה רבה אליה.... היא טובת לב,רכישה ומתחשבת... היא ומיגל הוא זוג מקסים..... קיי מגעליה למרות שאני אוהבת גם אותה.... אית'ן קצת אטום...... תרזה מסתכלת עליו כאילו הוא מלך והוא לא שם לב.. כל גבר אחר היה שם לב לזה....

t o o l

New member
אממממממממממממממ

לפי דעתי היא ומיגל זוג מקסים אבל בשני הפרקים האחרונים הנשיקות שלהם הסתיימו מגעיל.. פעם אחת הוא אמר לה שרואים שהיא לא יודעת לנשק פעם שנייה היא מפסיקה ואמרה שהם התאמנו מספיק פעם שלישית היא עם החזיונות שלה תנו לזוג נשיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקה כמו שצריך

Passion4Life

New member
צ'ריטי סובלת מהפרעות נפשיות חמורות

אבל אני עדיין אוהב אותה בגלל שהיא חמודה כזאת, מה לעשות... ומיגל צריך להיות רק עם צ'ריטי - הזוג המושלם. אני גם אוהב ביצ'יות, אבל זה לא אומר שאני צריך לשנוא את הטובות ... נקודה למחשבה...

moran14h

New member
הצדק איתך ..כמעט

גם אני שונאת את צ'ריטי!מאוד! אבל...אני גם שונאת את מיגל! (אבל קיי שולטת!) ואני גם מאוד אוהבת את אית'ן (למרות שלפעמים הוא סותר את עצמו..)

AsHtOn GiRl 3

New member
ברור בשקיי../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

קיי מהממת פי אלף יותר מצ'ריטי המעצבנת
ואני גם מעדיפה את קיי עם מיגל..............

תמונה פצצה

אבל התמונות שלה בלי ההומו יותר יפות. ואם את רוצה עוד תמונות של שלחי לי באיי.סי.קיו הודעה אני ישלח לך יש לי איזה 100 תמונות שלה

למעלה