מה דעתכם?

• פותח הנושא maoz9
  • פורסם בתאריך

ניר נגר

New member
הערבים הישראלים לא רוצים

להתנתק ממדינת ישראל, טוב להם פה, ואני לא מאשים אותם. אבל אי אפשר לאחוז במקל משני קצותיו... רוצים להישאר בארץ..שיתרמו. לא רוצים? שיסעו לעזה. זה רק מראה על הרצון "האמיתי" שלהם לשיוויון זכויות. בלי נתינה אין קבלה

צמרת12

New member
מדינה שמזניחה את לוחמיה-לא ראויה

האמת - לא מעניין אותי ! אם הרוב ( היהודי ) דפוק ומושחת , גם עם המיעוט הערבי יהיה בסדר, עדיין יש לנו בעייה קשה . אני מודאג מהיחס ללוחם! אני מודאג משר בטחון שמתפקד כראש ועד אוכלי חינם! אני מודאג מכסף שהולך לכרטיסי כדורגל ולא לקרמי ללוחמים! אני מודאג מחיילי חסרי כל הכשרה הולמת שנשלחים לחזית(חיילי מופז) @@@@ ואחרי ונפתור את הבעייות מבפנים - נדאג לשרות של המיעוט.

צמרת12

New member
ניר-מסיחים את דעתך!!האויב הוא -מ.

ניר - מנסים להסית את דעתך. האויב של צבא המילואים הוא העסקן היושב בקיריה - על כס שר הבטחון. הוא דואג לא לבצע את התוכנית של האלוף דיין. הוא משלם לכרטיסי כדורגל ולא לקרמי. הוא משלם שעות נוספות לעמוס ירון , למהנדסים שקנו תואר , ועוד... וכסף למילואים ?? אין !! ותזהר - אם אתה הוזמנת לסיור כתובות - אתה בלי ביטוח. ועם כל הכבוד לצרות שיש לנו עם הערבים ... את הנזק הגדול למערך המילואים גורם פרסי שיושב בקיריה ....

maoz9

New member
בנושא הפלסטינים שנושאים תעודות

כחולות- צדק מי שאמר: הפלסטינים תושבי השטחים הם לא הבעיה העיקרית שלנו.

רטוש

New member
מבחינתם הם צודקים

במקומם הייתי עושה אותו דבר ..למה לעשות שירות לאומי... כשהמטרה האמיתי היא מדינה ערבית גדולה בין הנהר לירדן? למה לעשות שירות לאומי- שיהודים עצמם משתמטים ממחיובותם האזרחית? באמתלות נטולות מוסר או חויות?

למעלה