מה דעתכם??!

מה דעתכם??!

אני וחברה שלי בני 18. היא מאד רוצה שאני אגמור לה בפה ואני חושב שזה מגעיל. מה דעתכם? ואגב, יש מישהו שמנוסה בירידות לבחורה? איך עושים שהיא תגמור?

Ibiza1800

New member
קיבלת מתנה

תהנה ממנה! סתם..נו טוב תכלס גם אותי זה היה קצת דוחה לגמור לחברה שלי בפה...אבל אם היא מבקשת יפה...... =\

Mike A

New member
אם היא מתעקשת חחחחחח

למה לא?

תגמור לה פעם אחת בפה מה הסיפור..

אני לא מבין אותך מתוך המליון פעם שתגמור איתה מה הבעיה לגמור לה פעם אחת בפה? אתה תראה אחר כך שזה לא מגעיל כל כך אחשלי.. ואתה תאהב את זה יותר תאמין לי מנסיון

free woman

New member
איך בדיוק זה מגעיל אותך?

הרי אתה לא מרגיש את הטעם או משו... אתה גומר כמו כל פעם... ההרגשה אותה הרגשה.. זה לא אמור להגעיל אותך אלא אם היא תירק לך את זה בפה וגם זה טוב בגלל שככה מתי שאתה גומר עדיין היא יורדת לך אז זה נעים

בדיוק כמו...

שלא היתי מוכן להשתין לה בפה... זה לא מובן שמדובר במשהו שאמור להיות דוחה? אני מרגיש כמו המשוגע היחיד של הכפר... תגידי לי את, זה לא אמור להיות מגעיל? מה כולם מדברים כאילו זה לאכול תפוח או בננה...?

TheBeast

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי אתה צודק במאה אחוז
אני גם לא הייתי מסוגל לעשות כזה דבר...זה פשוט נראה לי מגעיל למדי ומיותר למדי.. אני אישית לא יודע אם הייתי מסוגל לגמור לחברה שלי בפה, גם אם היא הייתה מבקשת ממני. זה לא נראה לי כ"כ רומנטי\טעים\מוצרך\נחמד... סתם.. דעה אישית.

Tiaya

New member
../images/Emo12.gif שוק טוטאלי!!!!

מה??? אתם ממש סתןמים! לי אמרו שזה הדבר הכי כיף בעולם! חבר שלי גם נרתע מזה וזה אבל אחרי הפעם הראשונה הוא גמר לי בפה הוא כל כך נהנה... ומה אכפת לן מה עושים עם זה אחרי זה... שתבלע, שתירק את זה איפשהו... לא ממש משנה... העניין הוא.. כשאתה עושה ביד - שנייה לפני הגמירה אתה מפסיק??? לא נכון? זה אותו עקרון - למה להפסיק שנייה לפני שאתם גומרים ולתת לכם לגמור לבד??? כל המטרה בזה היא לגרום לכם הנאה... וחוץ מזה שזה מאווווווד בריא! זה חלבונים!!! בתקופות שיש לי מצברוח לעשות את זה הרבה יש לי שיער מאוד יפה!!!

TheBeast

New member
אה כן...

תבלעו שפיך! זה בריא לשיער!
שלא נדע מצרות מה זה יעשה לשעיר לעזאזל כמוני!

hila tet

New member
../images/Emo6.gif

אם יש משהו שאני בחיים לא אעשה זה לבלוע.. זה כל כך דוחה

Tiaya

New member
../images/Emo6.gif זה לא כזה נורא...

וזה באמת בריא לשיער!!! חחחחחחחחח!! לכל אחד יש טעם אחר וחוץ מזה לא חייבים לבלוע...

Tiaya

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif זה לא כזה נורא....

לכל אחד יש טעם אחר... וגם לא חייבים לבלוע... וחוץ מזה... מה שמגעיל זה המרקם ולא הטעם.

free woman

New member
מה שהתכוונתי זה..

שאותך זה לא מגעיל כמו שזה יגעיל בת למשל ואני מדברת על הבנות שלא אוהבות.. אלה שאוהבות שיהיה להן לבריאות אני אישית קיבלתי טראומה כשניסיתי וזה היה פשוט דוחההה ונורא
לעומת זאת החבר צחק חחחח והרגיש מגורה פתאום
אם אתה לא אוהב את זה... אז סבבה אני בטוחה שהבנות שתהיה איתן לא יתעקשו.. חח

Krishi

New member
מגעיל אותך?

אז אל תגמור לה. תסביר לה את זה ואם היא אוהבת אותך היא צריכה להבין שזה מגעיל אותך. אבל רק שתידע שרוב הגברים היו מתים להתחלף איתך... הולך ומתמעט לא מספר הבנות שמוכנות שיגמרו להן בפה... בעיקרון בנים לא אוהבים שיורדים להם ואז פתאום עוצרים ומתחילים להביא ביד.. לרובם זה הורס את כל הכיף... והם היו מעדיפים שהיא תמשיך למצוץ עד שהם יגמרו.. ישר בפה..

תן לי להבין../images/Emo80.gif

אתה חושב שזה מגעיל כי... זה באמת מגעיל אותך, או שאתה לא רוצה שהיא תגעל..? אם זה באמת מגעיל אותך, תסביר לה שאתה באופן אישי נגעל מזה, ולא בגלל שאתה ככ"ה מתחשב בה. אני מאמינה שאם היא אוהבת אותך היא תרד מהנושא. בנוגע לירידות לאישה, יש בקישורים

Smak

New member
תשמע אחי, תגמור לה בפה פעם אחת

אם עדיין לא תאהב את, כי היא בטוח כבר לא תתלהב מזה כמו שהיא עכשיו. אז זאת תהיה הפעם האחרונה שלכם. תזכור במיטה אין מגעיל, וצריך לשמור על אופקים רחבים.

יש משהו במה שהוא אומר זה נראה...

כאילו הבחורה ממש מושפלת אבל אם היא רוצה .........

Smak

New member
לא אמרתי שהיא מושפלת !

אמרתי שעכשיו זה נורא מדליק אותה, סביר להניח שאחרי שהיא תקבל פעם אחת בבפה, היא תשנה את דעתה (לא אומר שהיא לא תסכים יותר אבל זה כבר לא יהיה לה ככ מדליק), אני אישית הייתי מת שחברה שלי תרצה ככה. היא ניסתה כמה פעמים וכמעט הקיאה ...... :(

למעלה