מה דעתכם ?
M mary lou New member 6/11/04 #2 ../images/Emo141.gifשרשור הצגות חנוכה../images/Emo141.gif מי הולך לאיזו הצגה ומתי? כל מי שכבר יש לו כרטיסים שישרשר...
../images/Emo141.gifשרשור הצגות חנוכה../images/Emo141.gif מי הולך לאיזו הצגה ומתי? כל מי שכבר יש לו כרטיסים שישרשר...
L LOVEאמיר New member 6/11/04 #4 ../images/Emo9.gifיש לי כטיסים לפיטר../images/Emo70.gif לא אומרת מתי...
A aMiRi GiRl New member 6/11/04 #8 אהה.. ואני גם יגיע לפיטר פן כמובן גם ב9.12 כדי להצטלם איתם אחרי ההצגה..כי באותו יום יש להם רק הצגה אחת וזה הכי נוח.. ואולי עוד כמה פעמים שזה יהיה בת"א..
אהה.. ואני גם יגיע לפיטר פן כמובן גם ב9.12 כדי להצטלם איתם אחרי ההצגה..כי באותו יום יש להם רק הצגה אחת וזה הכי נוח.. ואולי עוד כמה פעמים שזה יהיה בת"א..
N Nir5L New member 7/11/04 #9 אני.. קודם כל, נעים מאוד - אני ניר אמממ אני הולך לפיטר-פן למאמא מיה לטרזן וג'יין לאלאדין ואולי להאסופית
אני.. קודם כל, נעים מאוד - אני ניר אמממ אני הולך לפיטר-פן למאמא מיה לטרזן וג'יין לאלאדין ואולי להאסופית
N Nir5L New member 7/11/04 #12 חחחחח קודם כל היי אממ אני ניר שהיה בין הזוכים בחידון של GAGA-FM וחלק מפה מכירים אותי בתור מנהל האתר "מיוזיקלס" ואין תקציב.. יש קשרים חחח לא להכל אני משלם.. חחחח
חחחחח קודם כל היי אממ אני ניר שהיה בין הזוכים בחידון של GAGA-FM וחלק מפה מכירים אותי בתור מנהל האתר "מיוזיקלס" ואין תקציב.. יש קשרים חחח לא להכל אני משלם.. חחחח
T TetiBETTY New member 8/11/04 #16 ../images/Emo104.gifתמונה מהממת../images/Emo70.gif כישרונית בטירוף