מה דעתכם??

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מה דעתכם??

הי חברה. אם אתם זוכרים בעבר ערכנו פה אחת ל.. צאט ומי שרצה נכח. מה דעתכם לחדש את הנוהג הישן הזה ולהביא עטרה ליושנה???? אפשר לקבוע יום ושעה קבועים ומי שירצה לבוא- נפלא. אז ספרו לי מה דעתכם.... ביי בנתיים שירי

gaia20

New member
אני מאוד אשמח../images/Emo45.gif

רעיון מעולה...אך כידוע, קצת קשה לביצוע
יש לנו פורום שעובד\לומד קשה וכשמגיעים הביתה...לפחות אני, בקושי מסוגלת לשבת מול המחשב... לפעמים נדמה לי שרק אתם מסוגלים להבין "עבדתי היום 9 שעות ואני גמורה"....רוב האנשים לא מבינים על מה אני בוכה..."אז עבדת 9 שעות...אז מה...גם אני עובד\ת אותן שעות".... כנראה קשה לאנשים בריאים להבין שלהיות ערה כל כך הרבה שעות...זה קפשוט קצת יותר קשה לנו מאחרים.... אני חייבת לציין שלפעמים אני אפילו מתרגזת על תגובות כאלו...ואני פשוט מגיבה ב "טוב" ולא נכנסת להסביר למה ואיך... טוב...שאלת שאלה פשוטה ואני סתם קשקשתי בשכל...אבל פה מותר לקשקש
אני מאוד אשמח לנסות לקבוע, מקווה שזה יהיה נוח לכולם. מי מתאים לו בשבת בערב? שישי בערב?

ל3

New member
אוי אני מבינה אותך מתוקה

האמני לי. אני לומדת 8 שעות ואז מגיעה הביתה וומיכה את לימודי עד הלילה וזה בהחלט קשה אבל מותר לנו פעם ב לעשות קצת אתנחתה נכון? לי מתאים שבת בערב- מדוגם!

gaia20

New member
רוצים להקדים?

אני אחרי שנת צהריים מעולה, שינה טובה שכמוהה לא היתה לי הרבה זמן הצלחתי לחדש מעט כוחות, אם מישהו רוצה אני אהיה בצאט ב 21:30-22:00

ל3

New member
לצערי גם אני לא ../images/Emo10.gif

אני הולכת עם אמא שלי לבקר את אבא שלי- הוא עדיין בבית חולים
אולי שבת הבאה

למעלה