מה דעתכם ?

nsbh

New member
האם צולם במוקטעה?

אולי תסביר מה מטרת השאלה? אם לקבל ציונים? אז זה ענין של טעם...

uvls

New member
עניין של טעם, כמובן

ובכל זאת - כל הדקורציה הזו יוצרת איזשהו מבע די קיצוני, היא קצת "גדולה על החדר" ומבליטה את החלקים שלא טופלו לעומק. האלומיניום הלבן של היציאה למרפסת (אולי וילון?), הדלת (פלדלת לבנה? נו באמת..), שולחן האוכל, הכסאות (בייחוד הכתר פלסטק בפינה) וגם הריצוף. רוצה לומר, זה לא מספיק לטפל רק באלמנט מרכזי אחד, אלא יש להתייחס לכל החלל והאביזרים המצויים בו. העמודים עצמם על כל המקיף אותם נראים די טוב לסוגם.זה אצלך בבית?

י-וס-י

New member
זה עדיין באמצע העבודה

זה אצלי בבית כמובן, הריצוף הולך להיות מוחלף בעוד שנה כי נמאס לי כבר מהליכלוך של השיפוצים. בכל אופן הפנלים אם שמתם לב הוסרו כי אני מדביק פנלים מפרופילים בצבע החום. אם היית רואה את הפלדלת קודם היית אומר עכשיו וואו, וזה לא לבן אלא אוף ווייט אולי בתמונות לא כל כך רואים. האלומיניום יכוסה בווילון כמובן.

יסטרדיי

New member
שאלה:

למה בחרת בעמודים יווניים/רומיים (לא זוכרת ת'הבדלים ביניהם) דווקא, ורבים כ"כ? האם הם מסתירים פגמים כלשהם, או משמשים כאלמנטים דקורטיביים בלבד? בכל מקרה, רצוי להעניק לכל החדר מראה מושלם, ואם התחלת עם סגנון כזה, דאג להשלים אותו גם בשאר הדברים שתכניס לחדר. ותתחדש על השיפוץ!

BabyBoy1

New member
לי מה שהכי הפריע

זה הריצוף, הוא הראשון שצריך להחליף לדעתי. חוץ מזה התאורה לא מספיקה, לפחות איך שזה נראה בתמונה. אבל העמודים ממש יפים, אולי באמת טיפה גדולים על החדר היחסית קטן, אבל בכל מקרה יפה

למעלה