מה דעתכם?

עוזיג

New member
מה דעתכם?

סיפור שמבהיר עד כמה אני לא רגיל לגור עם שותפים (או במקרה שלי-שותפות)-עברתי רק לפני בערך חודש. ביום שישי האחרון התעוררתי באמצע הלילה עם כאבי בטן חזקים שלא איפשרו לי לישון עד הבוקר.בבוקר הזמנתי רופא לדירה אחרי שהתברר שהמוקד הכי קרוב של קופ"ח "מכבי" לא ייפתח לפני 10.הרופאה שהגיעה איבחנה התכווצות במעיים ונתנה לי זריקה וכדורים,אבל אחרי שעתיים פשוט לא יכולתי יותר ואבא שלי בא במיוחד ולקח אותי למיון. הקטע הוא שזמן שהיתה אצלי הרופאה היא עשתה רעש קצת והעירה את אחת השותפות.השותפה באה וביקשה שנהייה בשקט וחזרה לישון.היא לא ממש התעניינה מה קורה שם.אחר כך כשהייתי בבית חולים (והתברר שיש לי אפנדציט) לא ממש ידעתי מה לעשות-להתקשר להתנצל על הרעש?, להודיע להן שאני בבית חולים?בסוף שלחתי לה הודעה עם התנצלות על הרעש וכתבתי שאני בבית חולים.כשהייתי בניתוח היא התקשרה ודיברה עם אבא שלי ואיחלה לי פשוט החלמה מהירה. שותפה אחרת התקשרה אתמול ולא ידעה בכלל מה קרה לי.

1Eliko1

New member
רציתי ...

בהתחלה לומר : שיחקת אותה שעברת לגור עם שתי שותפות ! אבל בסוף : עם שותפות כאלה מי צריך רהיטים ...

Noaal

New member
החלמה מהירה...

רוב הסיכויים שהשותפה התעוררה מהרעש, ראתה שזה "כלום" (כלומר שאף אחד לא פרץ לדירה) וחזרה לישון מבלי לשים לב שבעצם היית עם רופאה / לא הרגשת טוב.

עוזיג

New member
תודה

תודה על איחולי ההחלמה שיהיה ברור-אני לא בא בטענות לשותפות.פשוט הרגשתי מוזר כי לא ידעתי אם לומר להן משהו או לא.מצד אחד אני גר איתן,אבל מצד שני אני בקושי רואה אותן-אני לומד,אחת מהן גם והשלישית עובדת.סתם רציתי לשמוע מה דעתכם על הסיטואציה.

אז קודם כל, החלמה מהירה!

הסיפור שלך הזכיר לי סיטואציה נורא דומה שאירעה לחברה שלי פעם. אצלה זה היה עניין שהיא הקיאה במהלך הלילה (לא היה רופא או משהו), והשותפה באה וביקשה שקט. אותה זה נורא עצבן - והייתי מבינה אם זה היה נורא מעצבן אותך. בעיני זה לא מעשה נחמד לבקש מאדם שמרגיש רע "להרגיש רע בשקט", אבל בעולמנו יש מגוון, וסוגים שונים של אנשים. מצד שני, יכול להיות שהיא היתה מטושטשת משינה, לא ממש הבינה מה הולך שם - וביקשה שקט. רעש שמעיראותך באמצע הלילה יכול להיות נורא מעצבן, וברגעים הללו, שהם רק חצי-ערות, לא תמיד חושבים לגמרי ברציונליות. יכול להיות שזה נובע מכך שאתם עדיין מסתגלים כולכם למגורים יחד, ושלו זה היה קורה עוד חצי שנה, זה כבר היה אחרת. בכל מקרה, לא שווה להשקיע בכך יותר מדי מחשבה: אני לא מאמינה שהיא ממש רצתה שתסבול, או שכל העניין נובע מחוסר חיבה.

עוזיג

New member
סוף הסיפור

אז ככה:לפני שעתיים עשיתי "גיחה" לדירה (אני בינתים בבית של המשפחה כי ההורים לא רוצים שאני אחזור לדירה עדיין-רוצים להשגיח עלי) ותפסתי ברגע נדיר את שתי השותפות האחרות בדירה אז זאת שביקשה שקט ביום שישי אמרה שהיא בכלל לא הבינה מה קורה שם-היא היתה עדיין מטושטשת מהשינה.היא אמרה שהיא רק שמה לב שאני שוכב על המיטה חסר אונים עם פרצוף מסכן ולא הבינה למה.הן קפצו עלי איך שנכנסתי לדירה ושאלו מה שלומי ואיך אני מרגיש. שיהיה ברור-מההתחלה היה לי די ברור שהיא לא התכוונה למשהו רע אלא לא ממש הבינה מה קורה-אני פשוט הרגשתי קצת מוזר עם הסיטואציה.... סוף טוב הכל טוב (למרות שעוד לא חזרתי לשם לגמרי)

למעלה