מה דעתכם ??

tlingit

New member
מה דעתכם ??

מה דעתכם שנתחיל פה בפורום פינות שבועיות ? למשל, פינה שתיקרא "קליפ השבוע", או "תמונת השבוע" (או גם וגם
) – שבה כל שבוע נפתח שירשור, וכל אחד יכול להביא תמונה מעניינת שנתקלה בה באותו שבוע או קליפ שמצא חן בעיניה במיוחד. בנוסף חשבתי שיהיה מאד כיף אם אחדים מחברי הפורום יקחו על עצמם "פינה שבועית" על נושא כלשהו. לא חייבים להתחייב לשנה שלמה, אלא הכוונה היא להריץ פינה במשך כמה שבועות ולהחליף אותה בפינה אחרת, כך שיהיו לנו דברים חדשים כל פעם. כדוגמה – מישהי אמרה פעם על פינה שמתחשקת לה של המלצה שבועית על שיר. אפשרויות אחרות שחשבתי עליהן למשל הן: "רקדנית השבוע": שבה מספרים על הרקדניות המפורסמות (בכמה מילים, לא עבודת דוקטורט) , או אולי התנועה השבועית (שם, תיאור, טיפים לביצוע..) כלומר יש פה כמה סגנונות - פינה שבה כולם משתתפים ומביאים תמונה או קליפ, פינה שמישהו אחד (או אחת) מביאים משהו חדש כל שבוע וכדומה. מה דעתכם – נשמע מעניין? לא מתאים (אולי לשנות)? יש לכם רעיונות לעוד פינות? תרצו לעשות?

tlingit

New member
וואללה, הרי לך רעיון ../images/Emo62.gif

נשמע לי יופי של פינה

shaniy84

New member
רעיון מקסים../images/Emo19.gif

איזה רעיון מקסים! תמיד את שופעת ברעיונות כאלה מבורכים, בעיקר מצא חן בעיניי הרעיון של השירים והקליפים כל אחד תורם מהידע שלו..

nofaritrit

New member
רעיון מצויין...

נפלא לראות כמה את מטפחת את הפורום הזה כמו גינה כל כך קשובה וערנית לכל מה שקורה פה.

את פשוט מקסימה!../images/Emo24.gif

כל הכבוד על התושייה והרעיונות שאת מעלה. אנחנו איתך לאורך כל הדרך. מה שתציעי, מבחינתי, מאושר !!!!!!!!

tlingit

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo23.gif

כיף לראות שמוצא חן בעיניכם
כבר בשבוע הקרוב נתחיל
נראה לי שיהיה מעניין וכיפי בנוסף מאד אשמח לעוד רעיונות, או שמישהי תיצור פינה כמו שאמרתי אין כוונה למשהו של כל החיים - אפשר להעלות פינה בנושא למשך נניח 6 שבועות כך גם לא יהיה קשה מדי לבעלת הפינה, וגם אנחנו נהנה ממגוון של פינות שונות מה דעתכן?

אז הנה המלצה על ה-דיסק הכי משקשק|תו

לטלינגיט! תבורכי את ורעיונותייך... כן, אני העליתי את הרעיון ל"פינת-הדיסק המומלץ", אבל את הגדלת לעשות, והרחבת את הפינה לבית חם ורחב ידיים, כדרכך.
טוף - הנה לכם דיסק משקשק במיוחד (ולא מקור) לימות החורף: די-ג'יי - 4 "ארקס מענה" (רקוד עימנו) חברים - לפניכם 19 שירים, ערוכים ב"מיקס" (יענו כבר מוכנים למסיבה ובלי הפסקה בין שיר לשיר) - מן הלהיטים החמים ביותר, הגורמים לרמות רשרוש ושקשוק שלא ידענו כמותן... תמצאו שם את "סט אל סטאת" המלהיב, את "מתרוחש בעיד" הממיס של לטיפה, את נאגווא קראם, את שרין, את איהאב תופיק... אחד השירים החביבים עליי הוא מס' 7 - סאבר אל-רבעי (הזמר) - ברשא-ברשא, אבל כל השירים הם בהחלט סוף! ברצועות 18 ו-19 תמצאו 2 יצירות מוסיקליות משובחות: 18 - "רקס אל-האוונם" - ריקוד הגבירות (סביוני ואלינה - זוכרים?) 19 - דרבוקות. חבר'ה! אחלה אחלה דיסק!
ולכו כבר לשקשק

ושכחתי לומר../images/Emo163.gif סנילית שכמותי -

שאין טעם לשאול אותי היכן לקנות... הלוואי שיכולתי לספק לכם את כל הכתובות האפשריות בכל אזור ואזור, אך נבצר ממני לעשות זאת, מאחר שאני צפונית. בזמנו הודעתי על 3 מקומות בהם אפשר למצוא דיסקים "משלנו": 2 בקרית שמונה, ואחד בקניון הגליל בחצור. מנהלות הפורום שלנו דאגו לרשום הכול באיזשהו "מאמר" או "קובץ" - איני זוכרת... טלינגיט - התרצי להזכיר איך והיכן למצוא? נדמה לי שגם אלינה הזכירה חנות תל-אביבית כשדיברנו על הדיסקים של "ג'לילה". טוף...
חורף חמים (ולא משמין) לכולנו! ושבת שלום!

tlingit

New member
../images/Emo101.gif בשמחה יקירתי ../images/Emo140.gif

המידע אכן נשמר לשימוש חוזר במאמר בשם "איפה אפשר לקנות דיסקים עם מוסיקה לריקודי בטן" היושב (כמובן
) בקטגוריה ד- עצות והמלצות שנאספו בפורום של מדור המאמרים שלנו ותודה לך על הפינה ועל החיזוקים

למעלה