מה דעתכם

עבג3

New member
מה דעתכם

שלום לחברי הפורום תקופה ממושכת אני עוקב בענין בפורום זה (אימי חולת אלצהיימר). אני מתלבט האם להצטרף לעמותה. נראה לי שיש בעיות בעמותה אז מה אתם מציעים לי, האם להרשם לעמותה???

ידידים

New member
כן

ראה עיתון מעריב של יום א'. יש שם רשימה של תרופות שיכנסו בקרוב לסל הבריאות. אין שם תרופות לחולי האלצהיימר. (אביקסה, גלטמין) אנו נצטרך פה. גוף שיודע לאן ולמי לפנות. פורום זה דבר נהדר להחלפות דעות ועצות. ומוסיף לי אישית. ועל כך תודות למנהל הפורום. לעמותה יש תפקידים שונים. ואני יכול לומר לכם כאשר פניתי בשאלה מקצועי (ועדיין לא הייתי רשום העמותה, קיבלתי תשובה מפרופ' קוצין) אני לא מכיר את חברי הנהלת העמותה ולא הייתי בפעילויות שהם אירגנו עד היום מסיבות שונות, אך יש לחזקם

טיקו1

New member
חברות בעמותה

מה יש לך להפסיד, 150 ש"ח לשנה שזו כאילו נתינת צדקה = תרומה?! הכנס לאתר העמותה וקרא קצת על פעילותה הרחב ידיעותיך בקריאת מאמרים באתר ובעלון העמותה, אולי יש קבוצת תמיכה לבני משפחה בקרבת מקום מגוריך ותוכל להצטרף ולהעזר בעצות, מידע, ואוורור נפשי - בקיצור החברות בעמותה היא הרבה יותר משימוש בפורום. גילוי נאות, אני ממייסדי העמותה עוד לפני שפעלה כעמותה רשמית (כ-17 שנה)ועתה אני חברת הוועד המנהל. (אמי נפטרה לפני 5 שנים לאחר שסבלה כ-15 שנים מהמחלה). חילוקי הדעות שהיו בהנהלה וודאי שאינם צריכים להרתיע מחברות בעמותה. הכנס, ותוכל להיות פעיל באיזורך ובמישור הארצי... welcome!

הלהצטרף לעמותה?

מתוך ניסיוני אני מקבלת פעם באביון מידעון ובו הרבה פרטים, אפשר להיעזר בהם, למדתי מהם רבות על המחלה, הרגשתי שיש אל מי לפנות בעת הצורך, אני ממליצה.

עבג3

New member
הכל טוב ויפה

אני קראתי חוברות של העמותה, נכנסתי לאתר, שלצערי איננו מתחדש כמעט למעט הודעות על ארועים להתרמה וזה בהחלט חשוב אבל שאלתי היא האם העמותה באמת מתפקדת נכון כי קראתי משהו בפורום פה שאומר שיש בעיות. אז אם יש משהו לא בסדר האם כדאי להצטרף כחבר עמותה?

אירילה

New member
בזה חסל סדר עמותה בפורום ,אנחנו

כאן כפורום תמיכה בלבד ולא עוסקים בבעיות עמותות כאלו או אחרות. לא מזמן הורחקה גולשת מהפורום בעקבות עיסוק מתמיד באי תפקוד עמותת האלצהיימר ,אני חוזר ומדגיש ,הפורום נועד לצורך תמיכה וסיוע בלבד. צר לי כי אני נוקט ביד קשה בנושא זה ומקווה שבזה חסל סדר עמותת אלצהיימר. תודה על תשומת הלב גרשון

למעלה