מה דעתכם ?

צופית5

New member
מה דעתכם ?

ב"ה חבר שלי חולה אבל ממש חולה כדור רגל יש להם היום משחק מאוד חשוב בטדי, ואני ביקשתי ממנו שלא ילך וישאר איתי...הוא כמובן לא שמע לי והחליט ללכת למשחק...אני יודעת שזה חשוב לו אבל עדייין הוא לא הקשיב שביקשתי ממנו לא ללכת מה דעתכם ?

magenta73

New member
תני לו ללכת.

למה ביקשת שישאר איתך אם את יודעת שזה משחק חשוב? אם את יודעת שהוא חולה על כדורגל? זה שהוא חבר שלך לא אומר שכל החיים שלו הופסקו והוא חייב להתייצב לרגליך כל פעם שאת רוצה. חיה ותן לחיות.

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי!

כדורגל זה דבר מאוד חשוב! את מבינה שזה החיים שלו... למה לעשות לו דווקא? אני בחיים לא הייתי מונעת מחבר שלי ללכת למשחק כדורגל כשאני יודעת שזה כל כך חשוב לו... זה לא שהוא בוגד בך או עושה משהו רע... פשוט תשלימי עם זה שיש לו דבר מאוד חשוב בחיים ותהיי חלק נוסף בחיים שלו, לא תנסי לבוא במקום הכדורגל...

TheWhiteTigris

New member
נכון בהחלט.

אני חולה על כדורגל, ואם יש משחק של מכבי ת"א, וחברה שלי (בתיאוריה) תבקש ממני לא ללכת אליו (ללא סיבה ממש מוצדקת) אני אעדיף ללכת אליו מאשר סתם להעביר את הזמן איתה...

חחחחחח

אתה אוהד של מכבי.... אין פלא שאתה חולה על כדורגל..... כל האוהדים שלהם נראה לי כבר נהיו חולים מכדורגל.... חחחחחחחח ואחרי היום שנראה הם יחטפו עוד קצת מחיפה.... נראה לי תהיו יותר חולים.....

TheWhiteTigris

New member
אז מה, זיינו אתכם היום הא?...

פה גדול, כזה גדול יש לכם... לפחות הראשנו לכם מאיפה משתין הדג. האימפריה הצהובה דרסה את המכונה הקופיפית הירוקה.

למעלה