מה דעתכם?

מה דעתכם?

סיפור ממש מהרגע האחרון לפני כמה דקות. כבר כמה ימים מנג'ס לי החבר לשעבר של אחותי,(הם עדיין בקשרי ידידות) והיא זו שנתנה לו את כתובת המסנג'ר שלי,בגלל נימוס אישרתי אותו. בכל אופן הוא ניסה לשדל אותי לפגוש אותו וכ"ו. אני סרבתי בכל תוקף והסברתי לו שמכיוון שהוא היה עם אחותי ,לעולם לעולם לא יהיה בינינו כלום,והוא המשיך לנג'ס, עד שאמר שהוא לא ישפיל את עצמו ולא יתחנן,ושזה לא מכבודו, אז פשוט ביקשתי ממנו שיכבד את הבקשה שלי ויעזוב את הנושא, בנוסף אמרתי לו שנישאר ידידים אם הוא רוצה אבל לא יותר מכך,אז הוא אמר שהוא יכבד את הבקשה שלי ,אבל אחרי שניה סיים את השיחה,והתנתק.

Vdrums

New member
אין דבר כזה ידידים, בטח לא עם

אחד שיש לו אינטרס והוא משחק אותה כאילו הוא מתעלם מזה ו"בואי נישאר ידידים". YE RIGHT... חוץ מזה מה יש לך להיות בקשר ידידות עם האקס של אחותך? למה זה טוב?

cd rom

New member
אני לא מסכים -

יש לי אקסית שאני בקשר טוב איתה ואין לי רצון למשהו. מה שכן - אני מסכים עם הרעיון שכדי שתשימי לב...

באמת....

אמרתי לו שנראה לי שהוא דרכי "כאילו" מנסה להיות עם אחותי.... הקטע זה שהוא נפגע מזה שסירבתי לו, ואני בכלל לא בקטע של משחקים,אני פשוט לא מעוניינת בו, מכיוון שהוא האקס של אחותי, בכלל לא שקלתי את האפשרות מראש. לא עלה על דעתי.לא היו לי שום אינטרסים. וזה פותח את השאלה האם גברים ונשים יכולים להיות רק ידידים.

בהחלט כן....../images/Emo41.gif

תראי, יש גברים שהייתי מוחקת מה"רזומה", אבל לי למשל יש קשר מאוד הדוק וטוב על האקס המיתולוגי, ואין ביננו שום רצון למשהו מעבר לחברות הטובה ביננו וזה מקסים בעייני. אני לא חושבת שזה ניתן לביצוע על כל אחד, במקרה שלנו כן, כי יש ביננו כבוד הדדי ואנחנו לא נעיז לפגוע במה שיש (מאחלת לכולכם קשר כזה)... בכל אופן, לאור העובדה שזה האקס של אחותך אני בכלל לא חושבת שזה נושא לדיון, את לא צריכה להיות איתו בקשר לא של ידיד ולא של כלום. אל תכניסי את עצמך למיטות חולות ובטח לא של המשפחה.

cd rom

New member
חוץ מיזה

אם אחותך סיימה איתו, למה שאת לא תצאי איתו? עם אחותך זה לא הלך, אולי אתם תתחתנו (דוגמה קיצונית)

הרעיון ......

להיות בקשר ידידותי ,היה שלו, אני מאמינה שבגלל זה אחותי נתנה לו את כתובת המסנג'ר שלי,ולכן בכלל הסכמתי ל"דבר" איתו,אבל אחרי שהוא ניסה לשדל אותי,סיפרתי לאחותי והיא אמרה שהוא כזה,ושאני אזהר ממנו, אני לא יודעת אם הוא כל כך מסוכן,אבל כמו שאני מכירה את אחותי,היא לו תודה בזה אבל זה יפריע לה. חוץ מזה בלי שום קשר מה פתאום שאצא עם האקס של אחותי. מה זה "הכל נשאר במשפחה" ,לא מקובל עליי. מה שלא הבנתי אצלו זה ,למה אחרי שנתתי לו תשובה כזאת הוא ניתק את השיחה כמו"ילד קטן", עושה לי "ברוגז" ,חשבתי שאנחנו אנשים מבוגרים.

cd rom

New member
תראי...

1.לפעמים האחות הקטנה היא באמת סקסית יותר מהאחות הגדולה... חוץ מיזה אני לא מבין למה זה מזיז לך בכלל, זה לא נראה כאילו הוא היה חשוב לך במשהו, שילך לעזאזל. 2. אני לא מבין ת'עיניין, יש לך חבר, ראית שזה לא הולך, חברה שלך מצא בו משהו, למה שלא ינסו??? (תעזבי שדיברתי על אחותך ועליך)

קודם כל....

איך ניחשת שאני האחות הקטנה? דבר שני,מה שמזיז לי זה לא הוא ,אלא אחותי. דבר שלישי ,זה אדם מבוגר ומעצבן אותי ההתנהגות הילדותית שלו(זה שהוא סיים את השיחה מיד אחרי שסרבתי לו,כמו איזה ילד שלא קיבל את הסוכריה). דבר רביעי,אני לא שופטת אנשים אחרים,אין לי שום בעיה , פשוט אני לא רוצה להיות עם מישהו שהיה עם אחותי,לא מתאים לי. במיוחד שהיא אמרה לי "להיזהר ממנו".

niva99

New member
בקטנה

יש פה גם אלמנט של גילוי נמרים- אם את מבינה למה אני מתכוונת. כך שטוב שלא הסכמת.

cd rom

New member
איזה נמרים ואיזה גרביונים???

מה הקשר? בואי נגיד שאת יוצאת עם משהו ומגלה שיש לו אח חתיך סוף - מה נמרי בזה?

niva99

New member
אופ איתך..................

כמעט התבקש לומר "כשתגדל תבין"... אבל לא! אתה רוצה להגיד שאין לך בעיה להיות חבר (לא ידיד) עם שתי אחיות אחת אחר שניה? נכון ש"הכל נשאר במשפחה" - ובכל זאת.

cd rom

New member
לא מדיוק

אני אומר שאם אני ואת היינו חברים וזה נגמר - אני לא מוצא סיבות שלא תצאי עם מי שאת רוצה (בהנחה ששנינו שלמים עם הפרדה)

cd rom

New member
גם לי יש אקסית

שיש לה אחות קטנה. יש לאחותך רגשות אליו? אני די בטוח שהוא רוצה להכניס אותך מתחת לסדינים (או מעליהם). אם את אומרת שאת לא רוצה להיות עם משהו שהיה עם אחותך (לא שאני מה הקשר, אלא אם את חושבת שאחותך תעלב) אני לא מבין מה הקטע?

אין לי ספק .....

שזה מה שהוא רוצה, הוא גם אמר זאת. אבל שוב אומר .... שמה שעיצבן אותי זו ההתהנהגות הילדותית כאשר סרבתי לו, הנושא שהעליתי כאן זו לא העובדה שהוא היה עם אחותי ועכשיו הוא רוצה להיות אתי,דבר שמבחינתי ברור, וצדק מי שאמר כאן שיש פה מומנט של גילוי "נמרים" אלא איך בן אדם מבוגר, נפגע כל כך מסרוב כל כך ברור...בעיני לפחות. אני בעצם לא בקשר איתו בסה"כ דיברתי איתו כמה ימים. עוד משהו שעיצבן אותי חוץ מהעובדה שהוא חוצפן זה שבהתחלה הוא פנה אליי בקטע של ידידות ,ואח"כ התחלפו היוצרות.

cd rom

New member
נראה לי שכמעט מיצינו, שאלה לסיום-

לא הסברת למה זה מזיז לך ת'בוהן

הסברתי....

אבל אתה יודע מה, הוא באמת לא מזיז לי לקצה בציפורן של האצבע הקטנה ברגל שמאל. חסמתי אותו במסנג'ר וזהו.

למעלה