מה דעתכם

בונדית

New member
מה דעתכם

אני וחבר שלי למעלה מחמישה חודשים יחד - גרים יחד מזה כחודשיים וחצי. טוב לנו מאוד ביחד. עד היום אני לא יכולה להגיד שיצא לנו לריב (לא שאני רוצה לפתוח פה לשטן). אנחנו מסכימים כמעט על כל הדברים ולא זכור לי שאפילו היה לנו ויכוח. אני חייבת לציין שזה מדהים שזכיתי לחיבור כזה עם בן אדם - תקשורת טובה, הבנה הדדית, כבוד, הערכה, פירגון, קריאת מחשבות (השלמת משפטים, משפטים זהים לחלוטין שאנו אומרים בו זמנית). זה נראה לכם בסדר שלא היו ריבים?

Vdrums

New member
למה לחפש דברים? החיים טובים?

הכל סבבה? מסתדרים? יאללה תהני, תשני את ההודעה שלך לנוסח הבא: אני וחבר שלי למעלה מחמישה חודשים יחד - גרים יחד מזה כחודשיים וחצי. טוב לנו מאוד ביחד. עד היום אני לא יכולה להגיד שיצא לנו לריב (לא שאני רוצה לפתוח פה לשטן). אנחנו מסכימים כמעט על כל הדברים ולא זכור לי שאפילו היה לנו ויכוח. אני חייבת לציין שזה מדהים שזכיתי לחיבור כזה עם בן אדם - תקשורת טובה, הבנה הדדית, כבוד, הערכה, פירגון, קריאת מחשבות (השלמת משפטים, משפטים זהים לחלוטין שאנו אומרים בו זמנית). כיף לי ואני מאושרת ורציתי לחלוק את זה עם הפורום המקסים הזה.

magenta73

New member
אם זה נראה לי בסדר?

זה נראה לי יותר מבסדר! ככה זה, שאנחנו מתרגלים לחרא, קשה לנו לתפוס שיש משהו טוב. ומגיע לך טוב! לכל מי שבא בטוב מגיע טוב! איזה כיך לך!!!

joshh

New member
magenta73 צודקת ../images/Emo45.gif

ממש גנבתי לי את המילים מהפה !!! אההההה אין לי מה להגיד עכשיו
חשבתי להוסיף...אבל אין מה ..... חחחחח יום ניפלא
joshua

בונדית

New member
צודקת

תמיד יצאתי עם בחורים "טובי לב" ו"אכפתיים" והתרגלתי שכולם כאלה. ופתאום שהכל קורה כמו שתמיד רציתי ויש לי את הבחור הכי מדהים בעולם מדי פעם אני עוצרת, מסתכלת על הקשר שלנו ומנסה לראות איפה המלכוד. ואני לא מוצאת אותו כי אין. הוא באמת אוהב אותי, הוא באמת רוצה אותי! ולא מחפש סקס, או להעביר את הזמן. אני מרגישה הכי ברת מזל בעולם ומאחלת לכולם כזו מערכת יחסים. יום טוב לכולם

magenta73

New member
בונדית

אספר לך סיפור. יש לי חברה טובה והיא מהממת. גם במראה, גם באופי. אבל מה, היא לא קולטת מי היא ומה היא. לא קולטת שהיא מהממת, לא קולטת בכלל שהיא יפה... גם לה היו ים גברים שאין לי איך לקרוא להם משהו אחר חוץ מבני יונות. שיחקו איתה, לא התחייבו, לא באמת היו שם. והנה, לפני כמה חודשים פגשה בחור טוב. והוא תוך חודשיים אמר, זהו, אנחנו מתחתנים. הם הכירו הרבה לפני, אבל חודשים היו חברים. והיא, עדיין לא קולטת שהוא באמת שם, באמת אוהב, באמת בחר בה, עדיין נכנסת לסרטים של חוסר בטחון, לפעמים קינאה וסתם... משחקים בראש שלה. אני יושבת עליה על הטלפון שעות עד ימים. לפעמים בא לי להרביץ לה... הכל, אבל הכל בראש שלנו. אני תמיד אומרת לה לשנן. טוב לי. הוא אוהב אותי.. אני אותו. טוב לי. זה בסדר, זה מקובל וזה מדהים שטוב לי. ותודה להורי שהביאוני עד היום ותודה למסע שעברתי שהוביל אותי לאן שאני היום ותודה לבחור שראה מי אני ותודה לגורל שהפגיש בנינו. הלוואי עלי, באמת! תהני מכל רגע, תחייכי ותסמכי על עצמך!

?????????

הכל טוב (טפו, טפו, טפו) אז מה הבעיה? אני קוראת את מה שכתבת , ומרגישה שיכלתי לכתוב את אותן המילים בדיוק בעצמי. אני וחבר שלי שנה ביחד ולא רבים. אין לנו כל כך הרבה חילוקי דעות אבל אם קורה ויש מצליחים לישב אותם. כמו שחברה שלי נסחה את זה - הריבים היחידים שלכם הם מי אוהב את מי יותר. אני לא רואה את זה כבעיה. מצאת אדם שאת אוהבת לחיות איתו. מה יותר טוב מזה?

בונדית

New member
אין טוב מזה רק לאחל לכולם למצוא

את האחד/ת שלהם. עברתי שלב מאוד רציני של להבין שמגיע לי טוב, שאני ראויה לכך שיהיה לי טוב ושהבחור המדהים שאיתי ראוי לי. גם אנחנו רבים על מי בר מזל יותר אני שיש לי אותו או הוא שיש לי אותי. אוהבת תמיד

למעלה