מה דעתכם?

Saharon27

New member
מה דעתכם?

סוף סוף אחרי הרבה זמן הגיע הזמן שלי להחליף את הקופסא הזו שניתן לקרוא לה מחשב למפלצת חדשה ויעילה יותר.בקיצור מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: אינטל P3.0GHZ 630 2MB S777-64BIT זכרון: 1G KINGSTON 533MHZ DDR2 2PIN כרטיס מסך: GAINWARD 6600GT 128MB ULTRA 1960PCI-E VIVO לוח אם: ABIT (AA8-3RD EYE) 925XE 1066 PCI-EX DUAL, DDR2, SATA דיסק קשיח: WESTREN DIGITAL 200GB 7200RPM SATA דרך אגב אני עובד במקס 6. לחוות דעתכם. בתודה מראש, שרון

Saharon27

New member
אם התכוונת

למחיר אז ממש לא... אם התכוונת לסכום ההשקעה המקסימלי... אז גם לא, באזור ה-5500 ש"ח.

ilankt

New member
That's just mean I'm impressed

and jealous

voguemaster

New member
אלא כמה ?

כי לא מזמן קניתי מחשב וג'יגה זיכרון DDR2 ובנוסף כרטיס GT6600 ULTRA ??? אין מצב 5500!

Saharon27

New member
תמיד יש מצב...../images/Emo8.gif

יצא לי סה"כ 5500 לא כולל מסך... אז אני מבין שהקונפיגורציה טובה?

RJ11

New member
אתה יכול למצוא...

את אותו מחשב ב4000, חפש באינטרנט ותראה.

RJ11

New member
הנה:

במעבד הוא טעה בשם, אך מצאתי את הכרטיס. הזיכרון-הפרטים שנתת לא מספיקים כדי למצוא את הזכרון שאתה מתכוון אליו. התקציר של הקישורים: לוח אם: 630ש"ח כרטיס מסך: 1030ש"ח דיסק קשיח: 560ש"ח מעבד: 1090ש"ח אני מודע לזה שזה מחול לכן נוסיף עוד 200-400 ואנחנו עדיין לא מגיעים ל4000.

RJ11

New member
*תיקון

במעבד הוא טעה בשם, אך מצאתי את המעבד.

Saharon27

New member
נחמד... אבל...

מתי לאחרונה בדקת את המס שאתה משלם בהזמנה מחו"ל של מעבר ל-50 דולר??? שלא נדבר על חלקי מחשב ואלקטרוניקה... דבר שני אחריות... יש לי 3 שנים אחריות על כל חלקי המחשב... פה... בארץ. במחשב הנוכחי שלי הלך לי הכרטיס מסך (של GAINWARD דרך אגב). ולך תרדוף אחריהם שיממשו את האחריות...וכשאתה תופס אותם אתה משלם על המשלוח לשם וגוביינא על המשלוח חזרה... אין ספק שאני לא קונה בהצעה הכי זולה שניתן למצוא... אבל יש עוד גורמים פרט למחיר שצריך לשקול... הלא כך? ודרך אגב אני פירטתי כן את המפרט שקניתי בשביל לדעת אם מבחינת ביצועים קניתי מחשב שישמש אותי לפחות שנתיים... ולא לפתוח פה דיון על איפה יותר זול ואיך אני מבריח את זה במכס תמורת 200 ש"ח..

RJ11

New member
על מחשבים אין מס...

רק מע"מ-כמו קנייה רגילה בארץ.(17%). זה תופסת של עוד 500-600ש"ח. להביא לארץ זה דבר אחר, למרות שאפשר להביא את זה לארץ בדרך חוקית ולשלם בערך רק עוד 50$(200~) על כל העסק. זה יוצא כמו שתשלם את המחיר הכי נמוך בארץ! 5000~ לפי דעתי זה משתלם יותר, אבל אם אין לך את הצורך במחיר הנמוך ביותר אז לך בדרכך.

RJ11

New member
www.mustop.co.il

מאפשר לך לקנות בזול מחו"ל ולייבא את זה לארץ יבוא אישי, בלי טריקים! הם דואגים שזה יגיע אליך עד הבית!. הכי משתלם הם המוצרים שקשורים למחשבים, בגלל שאין עליהם מס!

למעלה