מה דעתכם?

roger4x4

New member
מה דעתכם?

אם היו נותנים לכם ספר שקוראים לו מדריך התלמיד לבצפר (והוא ספר סאטירה על בצפר) הייתם קוראים אותו? חשבתי אולי לכתוב ספר כזה. בינתיים חשבתי על כמה פרקים שיהיו:
משפטי מורים. ומה היינו אומרים עם היינו יכולים. (מבוסס על מאמר הפורום).
איך להעתיק. (גם מבוסס על מאמר בפורום).
דברים לעשות באמצע השיעור.
איך להתלקלק למורה (תזכרו שהכול סאטירה).
רשימת עונשים (כולל פתרונות מלאים).
המדריך המלא: איך להתכתב בשיעור.
המדריך המקוצר (המלא בתשלום): איך לעלות לפיסגת המקובלות.
דברים מטומטמים שמורים אומרים. וזהו בעצם. בקיצור אני מבקש את עזרתכם להרחיב את רשימת הפרקים (תזכרו, רק סאטירה) ואולי גם דרכים לשפר את ה"מדריך".

roger4x4

New member
לא הבנתי

התכוונת אולי תירוצים לאיחורים? נשמע נחמד.

כן אם כבר אז תירוצים...

ואולי "נקודת התורפה של המורה-למקרי חירום" שזה יכול להיות סעיף ב"איך להתלקלק למורה"... אפשר גם כל הדברים האלה שקשורים לל"חרבש" (אוי כמה שזה נראה רע בכתב) בעבודות כיתה וזה... הכי פשוט- כשיש עבודת כיתה להגשה אז: 1. לכתוב בשפה רהוטה כמו שהמורות אוהבות (אם אתם לא יודעים ראו ערוץ 1) 2. לכתוב הרבה הרבה הרבה 3. להשתמש הרבה במילים כמו "כגון", "לעומת זאת", "ולכן", "ובכך" וכו' ואת השאר כבר תכתוב בספר הזה... זה יכול להיות מגניב. ואולי גם רב מכר

shiroosh999

New member
אהבתי. :)

אפשר לעשות ספר כזה ולכתוב בסופר חברי פורום אחרי הצלצול.

shiroosh999

New member
אה. החופש הגדול. ../images/Emo3.gif

או שנעשה מהדורת קיץ ומהדורת חורף, ואז נשנה את זה בהתאם.

חחחח שני כרכים

ואם אתה מתעקש שהספר יהיה כתוב על שמך אז או שתכתוב "מאת: *השם שלך* וחברי הפורום" וזה או שתכתוב אותנו בתודות

shiroosh999

New member
השיעמום השיעמום...

זה הוא שהשתלט על מוחנו ולקח ממנו את טיפת השפיות החאורנה שנשארה בנו, השיעמום הנוראי.
סתאם, הכול עדיף על בצפר.

roger4x4

New member
../images/Emo124.gif העדכון האמיתי../images/Emo70.gif

התחלתי לכתוב את ההקדמה (תוצאה של שיעמום מוחלט) ואני רוצה שתתנו עוד דעה. ההקדמה אני לא יודע ממש מתי התחילו ללמוד בבצפר (אני מתכוון ממש בבניין מיוחד של היום), אבל אני בטוח שמייד אחרי יום אחד של לימודים רוב התלמידים שנאו אותו. חלק פחות, וחלק יותר, אבל כולם שנאו. עם השנים הבצפר השתכלל. התחילו ללמד במחשבים, שיטת הסידור של הכיתה השתכללה, שיטות הלימוד השתכללו (לרעה), רמות המבחנים השתכללו ועוד כול מני דברים אחרים. אבל לא רק בצפר השתכלל, גם התלמידים. ואיתם, גם השתכללו הדברים שהם עושים הכי טוב. העתקות, התכתבויות, פלוצים וכו... ועם כול ההשתכללות של הטכנולוגיה של המאה 21, גם התלמידים צריכים להשתכלל (וליהנות יותר). לכן אני (עם קצת עזרה מפורום אחרי הצלצול (מספר 157)) כתבתי את מדריך התלמיד לבצפר*. המדריך הזה יעזור לכם (התלמידים המיואשים והמשועממים) לעבור את בצפר בשלום ואולי אפילו בכיף**. ואם לא, אז לא נורא. זה עדיין ספר נחמד לקריאה בשירותים, בתור לרופא, בפקק, ובמיוחד בשיעור***. בשורה התחתונה (ולא בתחתונים) אני רוצה להגיד רק דבר אחד אחרון: אל תתנו לבצפר להרוג אותכם! תנו לעצמכם להרוג את בצפר! (מה לעשות אני לא טוב במשפטים כאלו. * נמכר בכול הרשתות הספרים הנבחרות. ** אני לא אחראי על הציונים שייבואו אחר-כך. *** אם המורה תיקח את המדריך, יש להסתכל העותק של התלמיד השכן ולבדוק מה לעשות בפרק "עונשים וכיצד לצאת מהם". מצטער על ההודעה הארוכה, אבל אני חייב דעות.

shiroosh999

New member
תוסיף בסוף...

"כי כולנו רוצים לשרוף את בצפר, הרבה יותר מ-157 פעמים בשנה.." ואולי גם אפשר לנסח את זה בצורה יותר עוקצנית, מליצית כזו..

חחחחחחחח

תכתוב "בית ספר". זה יותר מתאים. אולי השם יישאר בצפר כי זה חמוד אבל כשאתה מדבר על הבצפר תכתוב בית ספר... לדעתי... חוצמזה זה מגניב
. בהצלחה לךךךךךך

למעלה