מה דעתכם החתול שלי...
C ch2856 New member 26/10/05 #2 נחמד מאוד אבל הייתי מכילה את הפילטר על פחות איזורים הייתי משתדלת להשאיר את העיניים אמיתיות ומשם מכילה את הפילטר יותר בהדרגתיות אבל התמונה ממש טובה
נחמד מאוד אבל הייתי מכילה את הפילטר על פחות איזורים הייתי משתדלת להשאיר את העיניים אמיתיות ומשם מכילה את הפילטר יותר בהדרגתיות אבל התמונה ממש טובה
R ran refael New member 26/10/05 #4 התוצאה מאוד מעניינת מאוד אשמח לנסות גם לעבד את התמונה, הנושא נראה מרתק לעיבוד במידה ותסכימי, אודה לך אם תעלי את התמונה המקורית לפורום אהבתי את אפקט המריחה, מלבד החלק הימני שבו נמחקה קצת העין רווית הצבעים המוגזמת נראת מעניינת.
התוצאה מאוד מעניינת מאוד אשמח לנסות גם לעבד את התמונה, הנושא נראה מרתק לעיבוד במידה ותסכימי, אודה לך אם תעלי את התמונה המקורית לפורום אהבתי את אפקט המריחה, מלבד החלק הימני שבו נמחקה קצת העין רווית הצבעים המוגזמת נראת מעניינת.
5 5 דקות ו 5 שניות New member 29/10/05 #9 שאלה של מתחיל..../images/Emo26.gif לא מזמן התחלתי לעבד קצת עם פוטושופ, אחרי שקראתי באינטרנט מדריך לפוטושופ 6 (למרוץ שיש לי CS). איך הוספת צבעים כאלה לתמונה? בעזרת שכבת צבע HUE?
שאלה של מתחיל..../images/Emo26.gif לא מזמן התחלתי לעבד קצת עם פוטושופ, אחרי שקראתי באינטרנט מדריך לפוטושופ 6 (למרוץ שיש לי CS). איך הוספת צבעים כאלה לתמונה? בעזרת שכבת צבע HUE?