מה דעתכם?

danny girl

New member
מה דעתכם?

מה דעתכם על התמונה? צילמתי אותה וערכתי ממש טיפה.. אני מאוד חדשה בעסק הזה ועשיתי את זה בלי יותר מדי הבנה.. הכיתוב נעשה בתוכנה עם מעט מאוד פונקציות אז לא יכלתי לעשות את זה באלכסון נגיד.. והמסגרת נעשתה בצייר. בהתאם למגבלות (כמו זה שאין לי מושג איך משתמשים בפוטושופ למשל) איך זה נראה לכם? פחות או יותר נורמלי?

174M4R

New member
../images/Emo45.gif צודק וגם יש טעות במילים

"אין רומנטיקה עכשיו, כי בזמננו מרומנטיקה בורחים כמו מאש..." "בזמננו" ו"בורחים" לא מסתדר. זה צירוף של עבר והווה במשפט אחד... אם כבר: "אין רומנטיקה עכשיו, כי בזמננו מרומנטיקה - ברחנו כמו מאש..."

danny girl

New member
תודה אבל (../images/Emo70.gif)

את המילים אין בכוונתי לשנות משום שזה לקוח מתוך שיר.. אין באפשרותינו לשנות את השיר, נכון?
אגב זה השיר קונצרטינה וגיטרה של יונה עטרי ואילי גורליצקי. ואת הכתב אני אתקן. תודה רבה

iatin

New member
אין טעות במלים...

המשפט הזה תקין לחלוטין.כהוכחה: "אנחנו בורחים עכשיו"- הווה. זמננו- הזמן שלנו, מתאים להווה, לדוג' "זמננו תם" - הווה, הזמן שלנו נגמר עכשיו. הווה עם הווה אין שום בעיה. רק באמת שלא רואים את כל הכתוב, קשה על התמונה הזאת לשים משהו כתוב בלי להרוס את הכתוב או התמונה... איכות התמונה גם לא משהו =\

iatin

New member
הקטע הוא

שמתייחסים למילה כאל פועל ולא כאל שם עצם... למילה "זמן" אין זמן (קצת מצחיק, אבל אמיתי...) לכן, אפשר לקשר אותה לעבר/הווה/עתיד. דוגמאות: "זמננו בוזבז באופן בלתי רגיל" - משפט בעבר "זממנו תם" - משפט בהווה "אני מבטיח כי אנעים זמננו" - משפט בעתיד לכן אי אפשר להגיד כי המילה "זמננו" היא בזמן כלשהו בכלל

174M4R

New member
עדיין

הכוונה היא זמננו - בזמן שלנו, שאנחנו הינו צעירים... any way, זה לא נשמע לי טוב. זה הכל.

grafo

New member
ביקורת

הכתב מסתיר את הנרות היתי ממליץ להלביש את הכתב על המישטח בכניסה לתמונה בפרספקתיבה , ליצור כניסה לתמונה דרך הכתב בקונטרסת מתאים אבל לא יותר מידיי לישמור על איזון והרמוניה בין הכתב והאימאג'

למעלה