מה דעתכם

shaxuca

New member
מה דעתכם

אני עובדת עם עוד בחורה בחדר אחד, ויש יציאה לחדר נוסף שם יושבת עוד מישהי. השתיים האלה מיודדות, והאחת כל הזמן נכנסת לחדר של השנייה וסוגרת אחריה את הדלת. אני מבינה מכך שהן רוצות לרכל ושלא אשמע. ההתנהגות הזו פוגעת בי. האם הייתם נפגעים מזה? האם הייתם מעירים?

היי ../images/Emo140.gif

האמת, שזה פוגע כי יש הרגשה בסגירת הדלת אחריהן שהן מדברות עלייך, למרות שיכל להיות שהן מדברות על דברים אחרים. האם את ביחסים טובים איתן
האם יש להן על מה לרכל עלייך
האם אכפת לך מאוד מה הן אומרות
האם תוכלי לבחור בגישה של לא להעלב ולהתייחס אליהן כאל שתי ילדות קטנות
אל תשכחי שבסה"כ הן מציגות צד שלילי בהן שהוא ריכול. להיות רכלן זו מיגרעה גדולה. יש שקשה להן להיגמל מזה. כך שלא תוכלי לשנות אותן אלא רק לעבוד על עצמך להתעלם מהן.

shaxuca

New member
הי ../images/Emo13.gif

היחסים קורקטיים על פני השטח, לא עמוקים או אישיים. אולי סתם בא להן לדבר על נושאים אישיים והן לא רוצות שאדע. ואולי זו הרגשה שלי, למרות שלדעתי לא מתנהגים ככה. זה סתם פוגע. את אומרת להתעלם?

shaxuca

New member
כולנו מרכלים

אבל צריך לדעת איך לעשות את זה טוב, בלי שהמישהו הזה ירגיש.

../images/Emo45.gif

אני הייתי מתעלמת. והייתי בוחרת לא להיפגע מהן. יש לך חיים משלך, אנשים שבטוח אוהבים אותך, תתרכזי בדברים הטובים בחייך. אם את רואה שהן סוגרות את הדלת. תתקשרי למישהו שאת אוהבת ותדברי איתו או שתשימי לך מוסיקה טובה. או תלכי תכיני לך שתיה ותחשבי על הדברים הטובים בחייך שגורמים לך אושר וצחוק. תעשי לעצמך טוב מתי שאת מרגישה לא טוב, ותראי איך פתאום הן כבר לא יעניינו אותך יותר, ואת כבר לא תתיחסי אל מעשיהן כאל דבר בעל חשיבות. מה שניראה לי זה שהן חברות, והן אוהבות לדבר על דברים בלי שעוד אנשים ישמעו (לאו דווקא את). הרי לא ניראה לך שהן מדברות עלייך כל הזמן? כמה אפשר לדבר רק על מישהו אחד? זה נהיה משעמם...

shaxuca

New member
עצות מצויינות ../images/Emo45.gif

המון תודה.. כבר היום הרגשתי יותר טוב, והן היו נחמדות אליי..

ס22ית

New member
../images/Emo13.gif

לא חושבת שיש מקום להעיר.. אם הן היו רוצות לרכל הן לא היו עושות את זה בצורה שכביכול בולטת לעין ומסתגרות בחדר לידך.. אולי יש ביניהן נושאי שיחה אישיים שלאו דווקא קשורים לעבודה.. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת היא שתנסי לשמור על יחסים טובים איתן ואולי אפילו להתידד איתן גם כך שירגישו נוח לדבר על הדברים האלו גם על ידך.. ובכל מקרה, אל תקחי את זה אישית אחרת זה סתם יפריע לך במהלך היום

למעלה