מה דעתכם?

מה דעתכם?

שבתי הבוקר ממעקב זקיקים שני ומסתבר שהשחלות שלי לא מסתפקות ב- 7 זקיקים. הבוקר יש כבר תשעה בגדלים שבין 13 ל-16 מ"מ והרירית הגיעה כבר ל-9 מ"מ. הבעיה היא שערכי ההורמונים גבוהים מידי: E2 הגיע ל- 2243 (אחרי שהיה 1090 לפני יומיים) והפרוגסטרון הרקיע ל-1.9. האחיות הנחו אותי להמשיך עם אמפולה אחת של גונל גם היום וגם מחר ולהתייצב למעקב ביום ראשון. אני קצת מודאגת בגלל כמה סיבות: 1. נראה לי שההיפרסטימולציה ממתינה לי בפינה ושבטח לא יתנו כוריגון. אתן חושבות שהזקיקים יבייצו גם בלעדי? 2. עד כמה שידוע לי ערכי הפרוגסטרון מידי גבוהים בשביל מצב טרום ביוצי.לא יודעת אם זה מפריע לביוץ. 3. לא בא לי לפתוח קבוצת כדורגל בבית ותשעה זקיקים נשמע לי קצת מפחיד (אם יתנו כוריגון אולי אפשר לתזמן לעיתוי שבו לא כולם יבשילו אבל בלי כוריגון זה נראה לי קצת מסוכן). תודה על הסבלנות, שירה

עמית@

New member
קודם כל כה לחי, נראה לי שאת והגונל

מסתדרים היטב, ההורמונים עדיין לא מרמזים על היפר, 5000 זה מתחיל להיות גבולי אבל זה גם תלוי ברגישות שלך (מה גם שהE2 נוטה להכפיל כל יומיים (כמו בטא) אז קודם כל (כבר נמאס לשמוע את זה..-> לשתות) ערכי הפרוג´ דווקא בסדר, לפני ביוץ הם יכולים להגיע עד 4 ומשהו ללא חשש הזקיקים שהם 16 יגיעו ליותר מ18 ואז תקבלי כוריגון, ואלה שהם עכשיו 13 יהיו בערך 15-16 ויתנוונו (השאלה היא כמה יש לך מכל סוג) בערכים כאלה נותנים כוריגון (מקווה שלא יעלו עוד בפראות) עמית

מרב.

New member
שירונת

קודם כל, בניגוד למה שאמרה עמית, אפשר גם לחטוף היפר עם ערכים נמוכים של E2- אני דוגמא חיה לזה. גם לי היתה נבחרת, עם ערכים יחסית נמוכים למצבור הזקיקים שהיו לי- בסביבות 985 (ביחידות הישנות, של רמת מרפא) ובכל זאת הייתי עם אחלא היפר
אז משמעת מיים היא בהחלט רלוונטית. עכשיו לשאלותייך: אני זוכרת שאמרת לי שאת פוליציסטית על ערכי LH גבוהים, ולכן יש סיכוי שתבייצי לבד, סיכויים טובים מאוד אפילו. לגבי הפרוגסטרון- אני א בטוחה, אבל האם יכול להיות שהביוץ התחיל?? תשעה זקיקים זה אכן מפחיד, אבל אולי תלכו על השיטה הטבעית. הזרעה נשמעת לי קצת, אפעס, מפחידה. בעיקר עם ההסטוריה שלך- כבר הוכחת שאת יכולה להכנס להריון. נראה לי שתצטרכי להגיע ליום ראשון, לראות כמה זקיקים מובילים ולהתייעץ עם הרופא. הלוואי שההחלטה לא תהיה כל כך קשה...
מרב

תודה על התשובות

יש לי רושם שמה שהבנתי קרה לי החודש משהו שכבר קרה לי בעבר ונקרא "הצהבה מוקדמת של הזקיק". זה מצב שבו ערכי ה-פרוגסטרון עולים עוד לפני שהזקיק בשל ואז הוא מבייץ לפני הזמן (ערכי פרוגסטרון גבוהים מביאים לעליית הורמון ה- LH). לא סגורה על הפרשנות הזאת אבל פתאום נעלמו לי הכאבים בשחלה והופיעה לי הפרשה ביוצית. מחר אני אהיה יותר חכמה אבל כרגע זאת הפרשנות שלי למצב
. בכל אופן עדיין יש לי תקווה שגם אם התסריט הזה התרחש אולי בכ"ז היה מפגש בין זרע לבין ביצית שאולי אולי הספיקה להבשיל. ככה לפחות אני מקווה. אז שוב תודה על העידודים והפרשנות, שירה

עמית@

New member
שירה, אם קורה דבר כזה (וכבר קרה

בעבר) נראה לי שיש מקום לשקול להוסיף דיכוי כלשהו, שימנע את זה (משאף או זריקות) אבל אני לא בטוחה שהביוץ החל, האמת, אין ברירה אלא לחכות, בנתיים תעשו הרבה סקס (להזיק זה לא יכול) הלוואי שלא בייץ עדיין

תודה עמית

בינתיים זיידמן ענה לי (בפורום שלו) שזה לא בהכרח מעיד על ביוץ מוקדם ככה שהפסקנות שלי קצת דעכה. הוא גם אמר שלדעתו יכול להיות שלא יתנו לי כוריגון ויחליטו לפסוח על ההזרעה כדי להמנע מהסכנות של גירוי יתר שחלתי ושל הריון מרובה עוברים. בכל אופן אני בהמתנה למחר בתקווה שהעינינים יתבהרו. אז שוב תודה על האופטימיות, }{ שירה

תגובה פראית לגמרי

הבוקר הייתי שוב במעקב זקיקים ומסתבר שהשחלות שלי פעילות מתמיד: באולטרהסאונד נצפו 12 זקיקים: שניים בגודל 21 מ"מ, 3 בגודל 20 מ"מ, 4 בגודל 17 מ"מ, אחד של 16 מ"מ ושניים של 15. את התוצאות של בדיקת הדם עדיין לא קיבלתי אבל אני כבר מרשה לעצמי לנחש שנכנסתי גם לסטטיסטיקות של ההיפרסטימולציה (E2 היה 2243 בערכים ישנים לפני יומיים. מאז קיבלתי עוד שתי זריקות של גונל). האחות ברמת מרפא תתקשר אלי בצהריים אבל הניחוש שלה (וגם שלי) הוא שבזאת הסתיים הטיפול הנוכחי: לא יתנו לי כוריגון וגם לא הזרעות. רציתי לשאול מניסיונכן מה קורה במצבים כאלה לזקיקים? הם מבייצים לבד? מתנוונים? הופכים לציסטות? תודה על התשובות, שירה

מרב.

New member
שירשיר

ברוכה הבאה למועדון הפרועות
אכן כנראה שלא תקבלי כוריגון ולא תעברי הזרעה. אני מניחה שחלק מהזקיקים יבייצו לבד, וחלק עלולים להפוך לציסטות. לפני תחילת הטיפול הבא אל תשכחי לבדוק את העניין, כי לא תוכלי להתחיל טיםול עם ציסטות! הטיפול הזה יסתיים במיטה, באהבה רגילה ולא בתיווך הרופא. וכולי תקווה שההריון הזה יתחיל גם מהמיטה באהבה...
שיהיה בהצלחה, מרב

תודה מרבי

אני אפילו לא בטוחה שננסה את האופציה הטבעית. נשמע לי מסוכן מאוד לאור הכמות. בכל אופן אני עדיין ממתינה להמלצת הרופא כדי להיות בטוחה שהטיפול הסתיים. אז שוב תודה על התשובה, שירה

עידית ד

New member
יא פראית שכמוך.... ../images/Emo3.gif

החזרת אותי חודשיים אחורה...
אני רק מקווה שהם לא יתנו לך להחליט לבד אם לעשות הזרעה או לא
גם אני שאלתי את אותן שאלות מהתשובות שנתנו לי היו שהזקיקים מבייצים לבד ונספגים. אז אחותי הפראית תשתי ותשתי ותשתי ותשתי המוןןןןןן יאללה רוצי לבאר... עידית

טביקאט

New member
../images/Emo12.gif

לא יודעת מה להגיד וליעץ, אבל מקווה שיגמר בטוב! טביקאט

שוב תודה על כל העידודים

בינתיים העינינים אצלי קצת התבהרו: ה- E2 הוא כבר 4300 והפרוגסטרון 2. לכן הוחלט כצפוי על הפסקת הטיפול ועל המשך מעקב כדי לוודא שהערכים הגבוהים יתחילו להרגע. יש לי קצת כאבים בשחלות אבל הכל עדיין תחת שליטה. על הזרעה כמובן שאין מה לדבר אבל עכשיו אני מתלבטת אם יחסי מין זו בכלל אופציה בשבילנו (כי לא כל כך מתחשק לי הריון מרובה עוברים). עצוב לי על הטיפול הזה שנגמר לו ככה בכאבי גוף ובכאבי לב. החלטתי שאת הטיפול הבא (זה שאחרי ההיסטרוסקופיה הניתוחית שמחכה לי כבר מעבר לפינה)אני אעשה אצל רופא פרטי שיעקוב מקרוב ולא יאפשר כזו התפרעות הורמונלית. אז שוב תודה על התמיכה, }{ שירה

נועם@בת

New member
אולי בכל זאת שווה להמר על

יחסי מין. לעשות אהבה עכשיו. הביוץ יקרה מחר- מחרתיים ולא יתרחש ברגע אחד. גם לא כל הביציות ישתחררו בבת אחת. הזרע שישאר ברחם עד הגעת הביציות לא יפרה את כולן, אלא יתמודד מול 3-4 ביציות - שזה מה שקורה בהזרעה רגילה. זאת כמובן דעתי הלא מקצועית. וכדאי להתייעץ עם רופא אמיתי או וירטואלי. חבל שככה התפרע לך טיפול . בכל מקרה, בוסת הקרובה לבקש US כדי לוודא שלא נשארו ציסטות. בהצלחה בכל דרך שתבחרי. נועם

עידית ד

New member
גם אני הייתי הולכת על "אהבה" ../images/Emo9.gif

להזכירך בחודש ההוא שלי של ריבוי זקיקים עשינו "אהבה" בידיעה שבעוד יום יומיים אנחנו עוברים הזרעה ואפילו לא שמרתי על "חוקי" זירוז הזרע (אם את מבינה למה אני מתכוונת...
) ונכנסתי להריון, בלי כוריגון ובלי הזרעה!!!!!! (סוף ההריון שלי לא רלוונטי לעניין
) אז לדעתי כדאי בכול אופן ללכת על הדרך הרומנטית (עד כמה שאפשר
) בהצלחה עידית

נוג

New member
לשירה ../images/Emo45.gif

הי, תחשבי חיובי, איזה יופי של תגובה. מחזיקה אצבעות שהפעם היא האחרונה.
נוג

למעלה