מה דעתכם

מה דעתכם

בחור שרוצה בפגישה הראשונה כבר להתנשק- האם זה מעיד על כך שהוא בחור לא רציני שמחפש רק..? או שרק אני עם הראש הבררני שלי חושבת כך?

pain is MY love

New member
בואו לא ניסחף...

מה הבעיה להתנשק בפגישה הראשונה? זה נחמד, זה חמוד, זה מצהיר על כוונות וזה לא משהו קריטי.. אם הוא רוצה להתנשק בפגישה הראשונה זה אומר שמצאת חן בעיניו.. אם הוא רוצה יותר מזה.... תדליקי לך נורה אדומה..

Cobe Anan

New member
צודקת.

את זה לא חשבתי לציין.. אם הבחור רוצה יותר מנשיקה בדייט הראשון- זה כבר בהחלט מעיד על חוסר רצינות שמסוכן לקשר הרציני שאת מחפשת.

בשלולית

New member
ואם.....

בפגישה הראשונה דווקא אני זאת שניסיתי יותר מנשיקה? מה זה אומר עליי? שנאי לא מחפשת קשר רציני? איזה שטויות.... כולכם יודעים שאני מחפשת קשר רציני בכללי... ובטח שאותו בחור צעיר ומתוק מעניין אותי ואני מתה להיות בקשר רציני איתו... מה הקשר בכלל? כל אחד והפרשנויות שלו. את פשוט צריכה לנסות ולהיוודע. ובקשר לנשיקה... כולה נשיקה... רק מראה על הקליק שיש ביניכם....

Cobe Anan

New member
את שוכחת דבר אחד..

החברה שלנו הנציחה פער מסויים בין המינים, והשאירה אתכן, בנות, עם האצבע על השלטר. מה זה אומר? בגדול- מה שלנו אסור, לכן מותר.. אם את יוזמת, זה לא בעייתי, כי את יודעת שהוא ממילא רוצה. אבל אם הוא ייזום, ואת לא רצית? שומו שמיים, איזה סקנדל.. וככה זה, WHEATHER WE LIKE IT OR NOT.ג€

Cobe Anan

New member
זה לא קשור לשום דבר חוץ מאשר

לכמה שאת מוצאת חן בעיניו. מצאתי את עצמי מחכה לפגישה שלישית לנשק מישהי, ולא יצא מזה כלום, וקרה לי שנישקתי מישהי בפגישה הראשונה שלנו (שבכלל לא היתה דייט), ואחרי כמה תהפוכות, מצאנו את עצמנו חוגגים אתמול שנה וחצי (תגידו מזל טוב!)... עצה אישית- אל תשפטי, אל תפרשי. קחי דברים כמו שהם- בא לך להחזיר נשיקה- תחזירי. לא בא לך- תבקשי ממנו לחכות עוד קצת. אם הוא רציני הוא יחכה, זה נכון להגיד. אם לא אמרת לו כלום- מבחינתו יש מצב שאת מחכה לנשיקה בדיוק כמוהו. זהו.

תודה

האמת שהרגשתי שאני קצת מגזימה. נשיקה בדייט הראשון אכן לא מראה שהוא לא רציני, אבל.. נראה לי מוקדם מידי בדייט הראשון להתנשק מזל-טוב לרגל השנה וחצי עם החברה!!

Cobe Anan

New member
תודה לך!

(וכדאי שתגידי גם לה מזל טוב... קוראים לה impossible dreamer...)

pain is MY love

New member
איזה קטע!

כבר שנה וחצי??? איך הזמן רץ!! כמה זמן כבר יש לך את הקעקוע שלך?!?!

Cobe Anan

New member
זה לא קעקוע, זאת חברה באמת!

חחח... סתם.. את הקעקוע עשיתי ביוני 2004, חודש לפני שדקלה ואני הפכנו לזוג..

yulinka

New member
ומה נגיד על בחור שרוצה להיכנס למיטה

בדייט הראשון? שהוא רוצה להיות הסרסור שלך? עד שמישהו יקום ויעשה מחקר אמפירי ויחפש קשר בין הזמן שעובר בין הכרות לסקס ראשון לבין הרצינות של הבחור....אני לא פוסלת אף אחד:) <וחוץ מזה גם בחורות אוהבות להיתנשק..וגם סקס..:)>

המממ

אני והאקס שלי חיכינו עם הסקס, חודשיים. בסוף שכבנו ביום שהוא אמר לי שזה הסוף... זה לא הפך את הקשר לרציני יותר אבל בהחלט הגביר את הכמיהה... ואני מסכימה עם המשפט האחרון שלך:)

redg1

New member
יש ויש

יש ויש רוב הבחורים הם כן מחפשים..זה אומר אבל יכול להיות שאת מוצאת חן בעיניו באמת וקשה לו להתאפק כל עוד הוא לא מנסה להכריח אותך או חוז על זה שוב ושוב שזה אומר שהוא רוצה אותך ו"בחור טוב" לפחות לרושם ראשוני

למעלה