מה דעתכם?

ויקי.ש.

New member
מה דעתכם?

אילו אתרי אינטרנט אתם ממליצים לקניית ספרים? מבחינת אמינות, מחיר וכן הלאה וכן הלאה...והאם בכלל כדאי לקנות ספרים באינטרנט.

אושר מ

New member
מהשוואות ודיונים שעשו אצלנו

יצא שבקבוק ובוקנט הן הטובות ביותר, זולות, ושירותן מצויין. אני לא קונה בנט, אז אני לא יודעת מניסיון. אב, תמיד כדאי לבדוק מחירים בכולן. למשל, יש פעמים שספר עולה במחיר שונה באמזון ובאמזון יו קיי. אז לשים לב. כמו כן, באמזון יש לקחת לתשומת הלב את העובדה שיש לשלם מיסים על הספרים!!

ויקי.ש.

New member
תודה

אני פשוט בהתלבטות אם הקניה בחנויות רגילות היא בזבוז כסף לעומת האינטרנט...

אושר מ

New member
בדרך כלל כן. אבל אז אין לך את

הכיף של ללכת בין הספרים, להחזיק, לדפדף, לקרוא שורות ראושונת. אני מהמשוגעות האלה. נו מה לעשות...

לאה_מ

New member
בגלל זה הולכים לחנויות ספרים

לצורך הבילוי, ואחר כך קונים באינטרנט... טוב, לא ממש ככה. אני לא יכולה להכנס לחנות ספרים ולא לצאת עם ספר. למזלי, יש לי שלושה ילדים לקנות להם, כך שזה תמיד אפשרי.

אושר מ

New member
ולי יש את עצמי

וסכום כסף נמוך ביותר. לכן אני קונה כמעט רק בשבוע הספר, עד כמה שאני שונאת את הפגיעה בסופרים.

ויקי.ש.

New member
לאה צודקת...

קניה באינטרנט לא גוזלת את השעות הממושכות בין מדפי הספרים
וגם אני עדיין לא בת 18 ולכן תקציבי מאוד נמוך ואני בד"כ לא קונה ספרים במחירם המלא.

מה עם ספריות?

טוב זו לא ממש תשובה לשאלה אבל זה עונג צרוף. הבילוי השבועי שלי. גם חוית הדיפדוף.. גם מפגש עם ספרים שבחנות לא הייתי מסתכלת עליהם.. אפשר להחליף בלי לקרוא (אין רגשי אשם), המבחר גדול (אצלנו לפחות), והעלות אפסית יחסית לקנית ספרים. לי בד"כ אין צורך שספר יהיה שלי וינוח אצלי על המדף. שני ספרים שקראתי ואהבתי קניתי לאחר הקריאה.

בטח שכדאי להעזר בספריות

לשם מה הם קימות אם לא כדי שלא נקנה את כל הספרים נכון שכיף שיש ספרים בבית, אבל באמת עדיף ספרים ששווים ולא כל הספרים שיוצאים באמת טובים שיהיה כדאי להחזיק בבית ואני למשל אפילו עשיתי מנוי להודיה (בת שנתיים וחצי), כי גם אי אפשר לקנות את כל ספרי הילדים.. אני מעדיפה לבדוק אותם ואז לקנות את מה שאני הכי מעדיפה.. (ולגבי ספרות מבוגרים אני ב"ה די מכוסה, כי אני עובדת בספריות של בתי ספר תיכוניים שמחזיקים את רוב ספרי הקריאה החדשים
)

עינת

New member
סיפריות הן אהבתי הגדולה

לשוטט בין המדפים,לשלוף ספר לדפדף מעט,לקרוא ולהמשיך הלאה... תמיד אני שוכחת את עצמי שם ויוצאת אחרי שעות והכי מצחיק זה שאח"כ אני רצה לקנות את הספר שאהבתי כי הרי לא יתכן שלא יהיה אצלי,ואם יבוא לי לקרוא אותו שנית?

למעלה