מה דעתכם?

מה דעתכם?

יש לי חבר, אבל אני לא מרגישה שהוא נמצא
הייתה שיחה בעבר אבל לא חל שיפור מצדו. פרידה היא אכן הפתרון?
ועוד שאלה, גבר של אוטו (אחד שלא זז בלי האוטו כבר כמה שנים טובות), והאוטו נגנב. עד כמה המצב חמור אצל הגבר? (דכאון, עצבים וכו) מה עושים ? (כשכבר הסבלנות אוזלת מצד הבת זוג) אני מבולבלת מאוד
חג שמח.

ChilD SouL

New member
אהמ..

תארגני עוד שיחה, תגידי לו את אשר מפריע לך ו... שינסה לשפר זאת. אם זה לא עוזר וזה ממש מציק לך ולא נותן לך מנוחה ואת חושבת שפרידה זה הפתרון אז... צפי להרבה עצבים ובאסה. תנסי להבין אותו, לא להתעצבן יותר מדיי עליו או לקחת יותר מדיי אישית [כי הוא בתקופה סוערת] אך במידה וזה עובר ת'גבול - תעירי לו.

מיטללל

New member
שדונות

יש סיכוי שאת מרחיבה קצת? קודם כל- בני כמה אתם ? כמה זמן אתם ביחד ? מה זאת אומרת "לא מרגישה שהוא נמצא"? מאיזו בחינה? אתם בקושי נפגשים? את לא מרגישה שהוא משקיע בקשר? מה את מרגישה אליו ? -- בנוגע לרכב - מותר לו להיות מבואס יום יומיים חודשיים כל עוד הוא לא מוציא את זה אליך. כי זה לא אשמתך. וזה לא ממש יחזיר את הרכב. יש לי רעיון מסויים. פעם גם גנבו לחבר של חברה שלי תרכב והיא עשתה לו ערכת עידוד עם כל מיני שטויות קשורות. לפרט לך?

כן..

הוא בן 21 אני בת 18 3 חודשים "אין יחס כלכך" יגדיר את התחושה שהוא לא נמצא. הוא בקושי מתקשר בקושי שולח הודעות משהו שלפני גניבת האוטו היה הרבה יותר טוב... (הוא לא אמר לי שזה בגלל האוטו אבל לפי הזמן אני חושבת) בקושי נפגשים כן, זה משתנה אבל יוצא שבקושי (מאוד). פעם הוא היה משקיע מאוד וזה עבר, אני יודעת שהוא לא רוצה לסיים את הקשר, אבל משהו מפריע לו להיות מעורב בקשר (חבר,דכאון,עצבים אנערף) אני כבר לא יודעת מה אני מרגישה הייתי נורא סבלנית אבל כבר מתחילה להתפוצץ. הוא לא מוציא עליי את העצבים אף פעם, הוא אמר לי מהתחלה שזה לא יקרה, הוא פשוט נהיה שקט ובקושי מדבר עם מישהו כדי לא להוציא את העצבים. אבל זה כבר עבר גבול למה הוא בכלל לא מדבר (10 דקות בשבוע לא נחשב אצלי דיבור) . הוא כרגע גם "משחרר" אותי, לא מבחינת פרידה, אלא עצם זה שהוא לא כלכך בקשר איתי נותן לי הזדמנות להכיר אנשים ו"למצוא" משהו בעצם טוב יותר, ברגע שמישהו כן בקשר אז לא רוצים להכיר אחרים כי יש משהו הכי טוב איתי, אבל כרגע זה ממש ההפך. בקשר למתנה, לא נראה לי נכון עכשיו כי באמת אין לי כבר כוח בעצמי אני נשברת.

מיטללל

New member
לדעתי

את צריכה ליזום איתו שיחה, פנים מול פנים. להגיד לו מה את מרגישה, כמה את לא מסופקת מהקשר הזה, להסביר לו שאת כן אוהבת אותו ומוכנה לעזור לו לעבור מה שהוא עובר ולבדור מה הוא מרגיש ואם הוא מוכן ורוצה בכלל להמשיך-באמת.

למעלה