מה דעתכם?

מה דעתכם?

קראתי את הכתבה בעיתון שבה התראיינה מאיה. הבנתי לכאורה מהכתבה שהיא לא היתה מעונינת בכל הרכילות שריכלו עליה וכל ה... שעשו סביבה וזה רק רוברטו שעשה אותה כזאת. מהצד השני היה פעם ראיון עם מאיה ודודי מליץ במעריב אני חושב, ששם מאיה מעצמה סיפרה על חייהם המשותפים לפני ולפנים, כמו כמה היא אוהבת שהוא קורע אותה במיטה, ועוד בדומה לזה. אם אתם זוכרים זה עורר מהומה, והיו תגובות נזעמות בעיתון. כמוכן יש למאיה המון תמונות בפרסומות שהם נראות חצי פרונוגרפיות שחלקם מופיע פה בפורום בגלריה(כולל תמונה שבו היא ללא חזייה). ובכלל מאיה מופיעה כמו סמל סקס(כמו בראיון של מירי מסיקה שהכותרת בה הייתיה חולה על הציצי של מאיה בוסקילה). אז מההכל זה רוברטו? או שאולי זה מאיה עצמה, והיא זו היא. אני באופן אישי חולה על השירים של מאיה, על הקול, על הרגש, על העוצמה. אבל פשוט שונא לראות אותה בפרסומות וכדומה . מעניין מה דעתכם.

לדעתי

תראה אתה רשמתה שלמאיה יש תמונות שכמעט כולם חצי פרונוגרפיות ושהיא הייתה מדברת על זה וכול זה (מה שאני לא ראיתי ולא שמעתי זה פעם ראשונה שאני שומע) בכול מקרה לדעתי כל זה היה בשביל שכולם יעריצו אותה בגלל המראה שלה (כך לדוגמא את יום הפריצה של מאיה אם הקליפ שבו היא הייתה אם שמלה שחורה בעלת מחסוף גדול ואחר כך התמונות כול השאר ) ואחר כך בגלל הקול שלה לדעתי כל התמונות הדיבורים והקליפים החושפניים היו כדי למתג את מאיה גם דרך זה אני לא חושב שהיא בחרה להיות ככה *ושוב זאת דעתי אם מישהו חושב אחרת אני ישמח לשמוע אם יש לי טעות

אני מקווה שאתה צודק

ואם באמת מאיה תצא לחרות מהאמרגן שלה נגלה מאיה אחרת אני באופן אישי אשמח מאוד. גם אם אתה לא צודק אני גם לא שולל אותה, זכותה להיות מה שהיא רוצה כולל דמות פרונוגפית או משהו כזה, אנחנו במדינה דמוקרטית בסופו של דבר. אגב לגבי חלק מהתמונות תוכל למצוא בארכיון הפורום.

תגובה שלי למה שכתבת (שוב זאת דעתי)

אמרת "ואם באמת מאיה תצא לחרות מהאמרגן שלה נגלה מאיה אחרת אני באופן אישי אשמח מאוד" השאלה היא באמת איך תחזור אלינו מאיה אם בכלל כי אחרי תקופה (לבינתיים של חצי שנה +) שבה היא לא הייתה על הבמה לא שרה וגם בטוח (אם היא תחזור להופיע) תחליף מנהל אישי אשר יעשה איתה דברים אחרים והיא גם בטוח התבגרה וקולה השתנה בכול מקרה הרבה אנשים נראה לי מחכים שהיא תחזור וגם אמרת "גם אם אתה לא צודק אני גם לא שולל אותה, זכותה להיות מה שהיא רוצה כולל דמות פרונוגפית או משהו כזה" תראה אני חושב שכשמישהו רוצה משהו כמו שאמרה מאיה בכתבה בערוץ 22 אז הוא מוכן לעשות הכול (לחתום על חוזה ארוך טווח,לעשות דברים שלא נראים אבל הם חובה כי המנהל אמר ובין היתר גם להתלבש כמו שהמנהל יחליט) אז כמו שאמרתי בתגובתי הקודמת כנראה שזה יהיה מחיר ההצלחה של מאיה אבל מה שהיה היה ואם ראית את הכתבה אתה בטוח ראית איך היא לבושה עכשיו כמו שאמרת פה מדינה דמוקרטית וכול אחד לובש אוכל שותה ועושה כל מה שעולה על ראשו זהו ולגבי התמונות יש הרבה ותאמין לי שאני אוהב לראות ושמוע את מאיה כל פעם מחדש ואני אישית כבר מחכה שהיא תחזור לשיר

למעלה