מה דעתכם?

דניאלוג

New member
מה דעתכם?

יש לי מתאמן רווק שנמצא בזוגיות ורוצה להתאמן על שיפור הזוגיות,אנו עובדים כחודש וחצי...כנראה שבעקבות השינויים שהוא עובר יש השפעה על חברתו..היום הוא שאל אותי אם אוכל לאמן גם את חברתו..הכוונה לאימון בנפרד ממנו... מה דעתכם?אתיקה?ובכלל....

דרך נכונה לעבודה זוגית

שלום מבינה שהמאומן רוצה להתאמן על שיפור הזוגיות . אך האם גם אצלה עולה הצורך לשפר את הקשר ביניהם? כלומר האם גם היא רואה בעיתיות שמתפתחת ביניהם בעקבות השינוי שהוא עובר? אם נצא מנקודת הנחה שלשניהם יש רצון לשפר ולעבוד על הזוגיות שלהם, אז בהחלט יש מקום שתפגוש אותם יחד, תברר את הצרכים שעולים מכל אחד מהם ותקבעו יחד אסטרטגית אימון. היא יכולה להיות יחד ולחוד לסירוגין. אני מאמינה שבמקרה כזה אתה צריך להתאים עצמך אליהם לאחר בירור הסוגיה. בהצלחה סיון בייבה

tlingit

New member
ברוכה הבאה סיון בייבה ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שימי
בבקשה לכללי הפרסום אצלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

isaacm

New member
אולי יש על מה להתלבט

ייתכנו מצבים בו האמון ביניכם עלול להיפגע! מצבים של קיום מידע שמחוייב להיות שם כדי לקיים את האימון, אך אינו אמור לעבולר לצד השני. איך מתמודדים עם דבר כזה? ייתכן מצב שצד אחד מבטא ואולי גם משכנע בתחושות שלו לגבי הצד השני. איך מונעים מקרים כאלה מלהשפיע על שיקול דעתו של המאמן? לדעתי, שווה בחינה מראש איציק

למעלה