מה דעתכם?

enbalush

New member
בתור אחת שמתנגדת לעישון במקומומת ציבוריים

מאוד מפריע לי הכובע של השוטר (כי אני מתנגדת יותר למשטרה) ובלעדיו הייתי חותמת. לגבי השאר, כדאי עוד להשקיע בעיצוב הגרפי, בטקסט...

dimshik

New member
כובע

זה יותר נראה כמו כובע של איזה קומוניסט רוסי מלפני 50 שנה... ולגבי הקומפוזיציה , אני לא חושב שהיא משדרת את מה שאתה רוצה להגיד פה ... אולי תנסה משהו יותר בסגנון ציור של פארק ובו יושב בחור על ספסל ומאחוריו יש פרחים נבולים (מסביב לספסל) והוא כמובן עם סיגריה ביד ... ורחוק יותר הכל צבעוני וירוק ... ועליו יש מיקוד של אפור ..

זה מאבק על עישון במקומות ציבוריים

זה נגד מקרים שאתה הולך לפאב וחוזר מעושן אפילו כשלא עישנת. לכן פארק זה לא רעיון טוב. חוץ מזה אני לא רוצה להתחכם הפעם ולחפש שאנשים יתחילו להפעיל את הראש כדי להבין מה אני רוצה מהם. אני רוצה משהו פשוט, משהו שיגיד: "אני רוצה אכיפה לחוק "עישון במקומות ציבוריים. אני רוצה שפקחים יקנסו אנשים שמעשנים במקומות ציבוריים." אני לא רוצה להדגיש את הרעיון, של "סיגריה זה מגעיל אותי", כי אני לא מתכוונת להתחיל עכשיו לרדוף אחרי מעשנים בשטחים פתוחים ולצעוק להם איכס. אומנם אני שונאת סיגריות, אבל המעשנים כבר התמכרו, וזה לא קל להיגמל, ויש להם זכות לחיות. אני רק רוצה שיכרו בזכות הלא מעשנים לנשום.

הכובע של השוטר זה בגלל שאנחנו

רוצים אכיפה לחוק של עישון במקומות ציבוריים. עכשיו את גם בעד להעיף את הכובע? לא ממש השקעתי בעיצוב של הטקסט, כי אני רוצה שזה יראה רשמי, אבל אולי הגזמתי בחוסר עיצוב.

Hubert Hubert

New member
זה משדר אווירה מאוד פשיסטית.

במקום לגרום לי להזדהות עם המטרה, הכובע של השוטר והאיקס האדום עושים לי יותר פלאשבקים למשטרים אפלים (אני מגזים כמובן, אבל הנקודה הועברה, נדמה לי). משהו יותר סימפתי שיראה את נזקי העישון במקומות ציבוריים יעורר יותר תמיכה, לדעתי.

אוף עכשיו אני צריכה לשבור את הראש למצוא רעיון

אחר. אוף... אולי אני יעשה תולעת חמודה שיוצאת מתוך סיגריה ומשתעלת? מה דעתך? ואיך לעזזאל מציגים את רשויות האכיפה בצורה חיובית. אוף, למה לשוטרים במדינה הזאת יש תדמית גרועה.

למעלה