מה דעתכן בנות?

krnz

New member
מה דעתכן בנות?

שלום לכל הבנות! בשבוע בא אני אהיה בתחילת שבוע שבעי ויש לי לעשות US ראשון.שאילתי האם כדאי לבוא ל-US הראשון עם בעלי או לחכות ל-US הבא כאשר כבר רואים את הדופק? האם בשבוע שבעי כבר יהיה ניתן לראות את העובר או רק שק הריון? תודה לכן מראש!

צופיה**

New member
הייתי רוצה לעזור ,אבל....

אני הגעתי לרופא בפעם הראשונה בשבוע 12 , כך שכבר ראינו יחד את התינוק ממש וגם דופק. בהצלחה

רותי&ע

New member
אצלי ראו דופק בשבוע 7

והייתי לבד. אני לא אשכח את התמונה הזאת של נקודה חלשה מהבהבת. הפעם הראשונה שראיתי את הילד שלי. חזרתי הביתה וסיפרתי לבעלי כמה נהניתי לראות אותו. אז הוא שואל בתדהמה "מה פתאום נהנית כל כך לראות את הרופא?"
אבל לא בטוח שיראו אצלך. לא תמיד רואים בשלב הזה. אבל שיבוא מה שבטוח

anat_i

New member
בתור אחת שעשתה אולטראסאונד

בשבוע חמישי... ואחר כך שוב בשבוע שביעי... אני יכולה לומר לך שיש סיכוי טוב שתראו דופק. בשלב הזה ממש קשה לראות את העובר אבל אם יש דופק אז תראו נקודה קופצת, שזה הלב הפועם! לגבי הבעל - אני חושבת שבכל מקרה האולראסאונד הראשון הוא מאד מרגש וכדאי לעבור את זה יחד. אבל תכיני אותו, שלא יהיו לו יותר מידי ציפיות.

צופיה**

New member
מזה אני מבינה שדווקא היה שווה ללכת

לרופא מאוחר יחסית- אני ממש ראיתי את התינוק כבר באולטרה סאונד הראשון.... בעלי ואני נכנסנו יחד והתלהבנו כמו שני ילדים. ראינו את התינוק מרים יד ומגרד איפושהו בראש.........

נירית1

New member
לכי עם הבעל מגיע לו גם חלק

מההתרגשות רק תתכוננו שנייכם שמלבד נקודה מהבהבת לא רואים הרבה. בכל זאת זה רגע מרגש.

נשמי

New member
אני עשיתי את הבדיקה בשבוע 7

הלכתי עם בעלי והחוויה היתה מהממת למרות שלא רואים כלום חוץ מנקודה קטנה ראינו לו גם את הדופק נקודה שזזה לה וזה היה מרגש מאוד בכלל לדעתי חשוב להשאיר את הגברים בתוך החוויה כי אנחנו חוות את השינויים הפיסיולוגים וגם עליהם עובר שינוי והם רוצים להיות חלק מהתהליך ו ב צ ד ק
אלמלאי החלק שלהם אז.....
ספרי איך היה....

sdratler

New member
us ראשון

אני בשבוע שישי ואתמול עברתי את ה US הראשון ולשמחתי לקחתי את בעלי איתי כי גילנו שיש לנו תאומים
. כך שאף פעם אי אפשר לדעת לכן לפי דעתי אל תחשבי פעמיים ותיקחי אותו איתך.

למעלה