מה דעתכן, האם אני דפוקה ?

מה דעתכן, האם אני דפוקה ?

לאור העובדה שעד כה נמנעתי מחשיפה, הפתיע החשק הפתאומי שלי לפרסם גם את תמונות החתונה שלנו בפורום (כאן או בחתונות)... אולי זה היה הויכוח על כנות כן או לא (וקצת חנפנות לא הזיקה לאגו), אולי הדיון במידה 42 ומעלה, אולי העובדה שהורדתי תוכנה לעיבוד תמונות... ואולי סתם נמאס לי להתחבא. בקיצור, אתן חושבות שארבעה חודשים אחרי החתונה זה כבר מפגר ובא משיקולי אגו ושוויץ (א-לה שופוני) או שזה יהיה נחמד ? הילה, שקצת מבולבלת מעצמה כרגע

מפגרת ?????. ממש לא.. אני אשמח

מאוד לראות... תמונות של חתונה זה משהו שתמיד כיף ונחמד לראות

אף פעם לא מאוחר. אני מבינה את

סיבותייך לא להתפרסם, ואת סיבותייך לחשק לשים תמונת חתונה - יאללה הגיע הזמן.... תני לנו ...

אתי@

New member
אם את מרגישה שזה מאוחר מידי לפורום

חתונות, אז תדעי לך שזה אף פעם לא מאוחר מידי לפורום נשואים טריים
רובנו מכירות אותך כבר המון-המון זמן, ככה שזה לא יהיה מפגר בכלל. וגם בפורום חתונות תמיד אוהבים לראות עוד ועוד תמונות. אז קדימה, אנחנו מחכות

Ronnie*

New member
גם אני מאוד אשמח לראות תמונות

חיכיתי להן בזמנו, עם הסיפורים... גם אני התלבטתי אחרי החתונה אם לשים תמונות, אז אני מבינה את ההתלבטות. אף פעם לא מאוחר מדי...

נופר 30

New member
אני אשמח לראותן

תמיד אפפה אותך ההילה של המיסתוריות ומה לעשות יצר האדם גובר עלינו ותמיד אנחנו רוצים לראות את הנסתר אבל לדעתי פרום חתונות לא נמצא במצב שבוא תוכלי לקבל ממנו משהו חיובי ולכן אמליץ לך לשים אותן פה רוב הבנות פה עברו יחד איתך את ההכנות לחתונה ויעריכו את התמונות יותר

תמרה*

New member
מצטרפת לדעת הכלל...

אין כיף כמו לפתוח את הפורום ולראות תמונות

ayush

New member
מצטרפת ללחץ החברתי ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

מאד מאד רוצה לראות תמונות !!!

שמופית

New member
גם אני.... גם אני....

אבל יש לי הצעה יותר טובה - בואי עם האלבום המעוצב למפגש
(יותר כיף קריאות התפעלות אמיתיות על וירטואליות, לא ?

יעלי2

New member
אני חושבת ש

היצר ש"תקף" אותך הוא לגמרי טבעי. אחרי הכל את נתת הרבה עצות וקיבלת תמיכה לשאלותיך כאן וההגנות מתחילות לרדת באופן טבעי. אני לגמרי מבינה למה חששת בזמנו לשים תמונות, אבל עכשיו עם שוך גל ההתענינות בסיפורי הילה והגבר, נשאר מעגל מצומצם וקבוע של חברות וירטואלית-וזה כבר אופי אחר של חשיפה. אשמח לראות אותכם בתמונות. קדימה לעסק. לפעמים עושים ממשהו דבר יותר גדול ממה שהוא, לפעמים צריך לקפוץ למים ופתאום הם לא כל כך קרים.

בדיוק להיפך!!!

אני דווקא ממש בעד לפרסם תמונות כמה חודשים אחרי החתונה... אחרי שכבר עברה ההתלהבות ההיסטרית, כשאת פחות רגישה לכל מילה שאומרים, כשאת מחפשת גם תמונות של עצמך, אבל גם כאלו שמתארות איזושהיא התרחשות... אני שמתי ב"מתחתנים" רק תמונה אחת שלי חודשיים אחרי ונראה לי שהייתי הרבה יותר שלמה מאשר להעלות תמונות יום אחרי החתונה. חוץ מזה, תמיד נחמד לדעת מי מסתתרת מאחורי השם לא?

danonit

New member
בכלל לא דפוקה...

גם אני התלבטתי די הרבה לפני שהתחלתי לדבר בצורה גלויה בפורום, יש לי עבר עשיר עם האינטרנט שכולל גם כמה כוויות. אבל ראיתי שהרבה בנות מפרסמות ושזה כיף לראות תמונות של אחרות. זה לא כל כך משנה אם זה יומיים אחרי או שנתים אחרי, את משתתפת פה הרבה ובנות מכירות אותך המון זמן אז למה לא? אגב, בזמנו פרסמתי רק כמה תמונות שצילמו חברים בדיגיטלית, עכשיו יש לי בעבודה את הסריקות של הכל הכל (1200) תמונות שאני בינתיים "מחרישה" אז אולי תתני לי גם איזה פוש...

נכנעתי, נכנעתי

ואני מאוד מסכימה עם מה שנאמר פה, על "שוך הסערה" של הפרסום במתחתנים... עד כמה שלא היה נחמד לכתוב, זה די הרס לי את ההנאה מהפורום... אני עכשיו אצל ההורים שלי, אבל כשאחזור הביתה אני מבטיחה להעלות...

למעלה