מה דעתכן/ם על הזוג בתמונה? כאילו מה עולה לכן/ם בראש?
0 03lior New member 9/10/06 #2 אחלה זאת צאצה למשפחת שטראוס והוא חרמן עשיר לא פחות ממנה משוכנע ואני מקנא בו חוץ מזה אין פסול בזה
M magenta73 New member 9/10/06 #5 מה עולה לי בראש? זה מה שעולה לי בראש: בכוונה היא ככה עם החזיה בחוץ? ועוד חצי שקופה כזאת? או שזה פאדיחה...? זה מה שעולה לי בראש.
מה עולה לי בראש? זה מה שעולה לי בראש: בכוונה היא ככה עם החזיה בחוץ? ועוד חצי שקופה כזאת? או שזה פאדיחה...? זה מה שעולה לי בראש.
0 03lior New member 10/10/06 #8 ככה עובד העולם העליון היא מראה מה שיש לה מה עוד שזה יפה מה עוד שהרבה נשים היו מתחלפות איתה והרבה גברים היו.......
ככה עובד העולם העליון היא מראה מה שיש לה מה עוד שזה יפה מה עוד שהרבה נשים היו מתחלפות איתה והרבה גברים היו.......
0 03lior New member 10/10/06 #12 את זה אני לא יודע אני יודע שהיא יפה אני יודע שהיא לא טיפשה אני יודע שיש לה כל מה שגבר רוצה השאלה איך היא נותנת את זה וזה שייך לזה שלידה לי היא יכולה להתאים
את זה אני לא יודע אני יודע שהיא יפה אני יודע שהיא לא טיפשה אני יודע שיש לה כל מה שגבר רוצה השאלה איך היא נותנת את זה וזה שייך לזה שלידה לי היא יכולה להתאים
0 03lior New member 12/10/06 #19 אחלה תמונה של אנימל אבל שאני אבין למה ההכחשה לגבי הגברת א מעטים ידידו לא לגברת ב מעטים יגידו לא לכמעט כל בחורה עם מיגבלות מסוימות ככה עשנו הקדוש ברוך הוא. אנחנו קודם כל חרמנים ואחר כך חכמים. ונכון שוקולד טוב מוניל אבל אני לוקח גם וניל. ואתה?
אחלה תמונה של אנימל אבל שאני אבין למה ההכחשה לגבי הגברת א מעטים ידידו לא לגברת ב מעטים יגידו לא לכמעט כל בחורה עם מיגבלות מסוימות ככה עשנו הקדוש ברוך הוא. אנחנו קודם כל חרמנים ואחר כך חכמים. ונכון שוקולד טוב מוניל אבל אני לוקח גם וניל. ואתה?
V Vdrums New member 12/10/06 #20 קלעת קודם חרמנים אח"כ חכמים, אני מסכים עם זה. והגברת הזאת לא עושה לי את זה, היא ממש לא מושכת, נראית כמו גל עצמות.
קלעת קודם חרמנים אח"כ חכמים, אני מסכים עם זה. והגברת הזאת לא עושה לי את זה, היא ממש לא מושכת, נראית כמו גל עצמות.
0 03lior New member 12/10/06 #21 אולי אתה צודק אבל הייתי רוצה לנסות לפני שאני פוסל אם בכלל ככה אני מתיחס לכל דבר לפני שאני פוסל
0 03lior New member 12/10/06 #23 או קי קרציה אני אוהב לממש לפני שאני מסיק מסקנות לממש ל...... ול........ אוווו קי..........