מה דעתכן/ם על הלוגו

טומי*

New member
מה דעתכן/ם על הלוגו ../images/Emo35.gif

היה לי קצת זמן פנוי, אז זה מה שיצא לי שבת שלום!
 

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ממש ראש קריאיטיבי

טומי, זה אחלה. ואני אמא לבת שגמרה בהצטיינות את הלמודים בבית הספר לקופירייטינג, וקצת מבינה עניין. תלך על זה. שבת שלום ורגוע. evike.
 

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ממש ראש קריאיטיבי

טומי, זה אחלה. ואני אמא לבת שגמרה בהצטיינות את הלמודים בבית הספר לקופירייטינג, וקצת מבינה עניין. תלך על זה. רק אולי, תכניס את המילה תפוז, בתוך צילום/ציור של תפוז, ככה לקשוט. שבת שלום ורגוע. evike.
 

evike

Well-known member
מנהל
התפוז כועס עלי, הוא נתקע

ולכן שלחתי שוב, כי חשבתי שלא נשלח, וגם במחשבה שניה, גם הוספתי רעיון. evike.
 

ברק 188

New member
יצירה יפה מאוד ,ושאלה אם כבר.

מכיון שאני רק "דור שני" פה, מה מסמלים שלושת הצבעים בדגל ההונגרי? -האדום בפירוש שלי את הפפריקה. -הירוק את מרחבי הארץ(אחרי הגשמים). -הלבן את יהדות הונגריה לאחר המלחמה(לא נשאר כלום כיום,לבן=שקוף). ועכשיו ברצינות הסבר בבקשה.
 

טומי*

New member
מקורות יודעי דבר מספרים ש.....

הדגל ההונגרי...האדום זה הדם שנשפך במלחמות (המקור שלי) לא יודע על איזה מלחמה מדובר. הלבן מסמל את הטוהר והירוק את השדות ואת המרחבים. באם כל זה נכון? אולי ביטי ידע יותר מכך.
 

B T1

New member
הדגל ההונגרי--הסבר למעוניינים.

הצבע אדום לבן וירוק הומצאה ע"י המלך מטיאס השני מבית הבסבורג בסביבות ה-1600 לדוגמת הטריקולור הצרפתי. אדום=כח לבן=אמונה ירוק =תקווה הדגל הפך לסמל נרחב במהפכת 1848/49 ועד 1945 (מלחמת העולם השניה) היה גם כתר באמצע הדגל. אתם רואים? ההונגרי ירוק, זה הונגרי מלא תקווה.
 

עב

New member
אבל גם לדגל האיטלקי אותם צבעים

רק במאונך. מעניין איזה הסברים יש להם.
 

B T1

New member
../images/Emo8.gifלכל עם, לאותם הצבעים....

הסברים שונים., כמו לכל גבר תירוץ שונה. זה לא כמו שזה נראה חוץ מזה, הוצאו דברים מהכשרם.
 

דרדרית

New member
כל הכבוד לך טומי ../images/Emo45.gif

ובקשר לצבעים- אהבתי את הפירוש עם הפפריקה.....
 
למעלה