מה דעתכן/ם ?....

מוותק

New member
מה דעתכן/ם ?....

הערב מישהו ממש ממש מותק ששמתי עליו עין לא מזמן פשוט הציע לי סקס... הוא בן 20 וקצת... נראה ממש ממש טוב ואני אשקר אם אני אגיד שלא חשבתי על זה קודם... אבל הוא מהבחורים ששוכבים עם המממון בחורות (משהו כמו... שלשום הייתי עם 2 בהפרש של 3 שעות...) מה אתם אומרים.. ? ללכת על זה כי בא לי או לוותר.... (פרט קטנטן... אני רואה אותו בד"כ כמה פעמים בשבוע במקום ששנינו יוצאים אליו...)

דנטל

New member
בא לך../images/Emo70.gif

וזו סיבה מספיק מוצדקת ללכת על זה. ספרי לנו אחר כך איך היה. נווווווווווווו, עוד לא הלכת?

מוותק

New member
../images/Emo6.gif

תודה דנטל.... !!!
ממש אהבתי את התשובה

Multik

New member
In on it

U loose nothing and gets good sex i sure u wha it! But very important he u hope to get some thing more than just great sex don`t do it u may cry after!

את תשאירי אותנו במתח עוד הרבה זמן?

אני אומרת לכי על זה, אם רצית אותו (ורק לזה) אז למה לא? למי איכפת בני כמה אתם? (כל עוד שניכם מעל גיל 18)

מוותק

New member
ממממ.... תודה ../images/Emo9.gif

על הרעיון שזה יקרה אתמול ויתרתי ברגע שחזרתי הבייתה וכתבתי לכם... נראה מה יהיה בפעם הבאה
ממש מממש תודה אהבתי את כל התשובות.. או יותר נכון... אלה התשובות שקיוויתי שתענו לי

מוותק

New member
דיווחים מהשטח

או בעצם רגע לפני... כמו ילדה בת 14 או משהו כזה יש לי פרפרים בבטן שהופכים לאט לאט לרגליים קרות... אנחנו נפגשים במקום הקבוע (פרטים נוספים בתחילת השירשור) עוד שעה ומסתבר שדברים שרואים מכאן לא רואים משם.... בקיצור נבהלתי... או יותר נכון... אני פשוט מפחדת להתאהב אא אופס.. להיפגע נראה מה יהיה עוד דיווחים בהמשך......

מוותק

New member
קבלו ביטול עבר למחר... בינתיים אני

אמשיך להרהר.... ולדבר אליכם .... כי החברות שלי לא מוכנות לשמוע ממני יותר על בחורים מתחת לגיל 23... ואני.. מה לעשות, מדברת עליהם הרבה.

דנטל

New member
בשביל רכילות עסיסית

אנחנו נהיה החברות הכי טובות שלך.

Multik

New member
When i reads your texts ...

My old friend painted in my mind. U speaks jus as her she is really good man we still play`s civilization time to time she is the only woman i know can play this game

דנטל

New member
איזה משחק זה civilization?

וכל כך אין לי זמן למשחקים. שמחה בשבילכם שלכם יש.

אני מציע התרמה של חברי הפורום

כדי לקנות לבן אדם סלולרי שגם כותב בעברית. אני קורא, כותב ומדבר אנגלית שוטף, אבל נשבר לי לקרוא את האנגלית שלו. אני היחיד שסובל כאן?
ואין לי כלום נגדו. להיפך, אני רוצה לקרוא את הדברים שהוא כותב, רק לא כך. אני מתנחם בעובדה שיש כאלה שחייבים לקרוא אותו, עיין ערך מנהלינו
.

למעלה