מה דעתכן/ם?

DANA800

New member
מה דעתכן/ם?

האם קשר זוגי שמתחיל די מוקדם (בפגישה שנייה) מסקס, יכול להחזיק מעמד לטווח ארוך?

seeyou

New member
מתחילים את הארוחה עם הקינוח?../images/Emo8.gif

אם זה מתבסס רק על סקס טוב-להחזיק מעמד לטווח ארוך כול עוד יש סיפוק משני הצדדים,אבל אין הרבה סיכוי שתתפתח מעבר ליחסי מין! Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics. יוסי

magenta73

New member
או שכן או לא...

תלוי בהרבה משתנים. האם יש משהו מעבר לסקס? האם יש קרבה? האם יש עניין אינטלקטואלי? זרימה? שפה משותפת? ... אי אפשר לדעת, הכל פתוח.

DANA800

New member
ישנה גם תקשורת

ישנה גם תקשורת בינינו, אך אני מרגישה שהסקס הרבה יותר חזק ומקשר מהתקשורת. אז יש סיכוי לטווח ארוך לדעתך?

magenta73

New member
מי אני?

אין לי מושג... אני לא שם, אני לא מכירה את הנפשות הפועלות... יש שתי אופציות "מרכזיות"... או שהקשר מבוסס על תשוקה ואז, כשהתשוקה תגמר הקשר יגמר, או שיש פה משהו מעבר ופשוט יש את ההתלהבות הגופנית הראשונית ועדיין יש אפשרות להתפתחות הקשר. אם רוצים אין זו אגדה, עדיין אפשר לבסס קשר "לטווח ארוך" גם אם שכבתם מהר. זו רק שאלה של השקעה ורצון. (משני הצדדים). אני מכירה כמה וכמה זוגות "מבוססים" מאוד שנכנסו למיטה מאוד מהר. אני גם מכירה זוג שעכשיו נשוי שהתחיל את דרכו מסטוץ. ומצד שני... אני גם מכירה כאלה שלא...

magenta73

New member
להתייאש? ממה?

זה אומר שתחיי את חייך ותהיה שלמה עם הבחירות שלך ועם הפעולות שעשית. יצא מזה או לא יצא מזה משהו, זה לא משנה. תהני ממה שיש. תהני מהפה והעכשיו. אל תחשבי "אם רק הייתי עושה ככה אז..." ותזכרי - שום דבר הוא לא סוף העולם, חוץ מסוף העולם.

DANA800

New member
הלוואי והייתי כזו

הבעייה שאני טיפוס רגיש, ואם יתגלה לי שהוא "ניצל " אותי רק לסקס ויעזוב אותי עוד כמה ימים, אז אני אבכה בלי סוף.

magenta73

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

הוא לא "ניצל" אותך. הוא לא לקח אותך בכוח והכניס אותך למיטה. אם זה המקרה - זה לא נקרא סקס זה נקרא אונס. וזה לא מה שקרה פה, היה פה סקס בהסכמה. ואם היה ניצול, הוא היה הדדי. ואם את מגדירה את עצמך כבחורה רגישה, אז למה את עושה את זה ונכנסת מהר למיטה? בשביל שהוא לא יעזוב? בשביל לבכות על זה אחר-כך? למה? אל תשחקי אותה קורבן, עבד לנסיבות. את בחרת להיכנס איתו למיטה. תהיה שלמה עם זה, תהיה גם שלמה עם העובדה שוואלה, העתיד אינו צפוי ואינו ידוע. בחיים לוקחים סיכונים כל יום. אם לא תיקח סיכון - איך תצליח? איך תגיע לאן שאתה רוצה? אתה לא.

DANA800

New member
למה עשיתי את זה?

משתי סיבות: 1. הרבה זמן לא היה לי סקס,וזה היה חסר לי. (כמעט שנה ללא סקס זה הרבה זמן לכל הדיעות). 2. הוא הבהיר לי שכל קשריו הקודמים החלו די מהר מסקס, ושלאחר הסקס נשבר קרח הביישנות במערכת יחסים.

magenta73

New member
נו, אז יפה לנו...

כל שנותר עכשיו הוא לזרום. רצוי לעשות את זה עם חיוך! וגם אם בסוף לא יצא מזה מה שאת מצפה, לפחות היה לך סקס טוב! איזה כיף לך

DANA800

New member
אני שמחה על דבר אחד

לפחות אני שמחה שלא הסכמתי שיישאר לישון אצלי, בטענה שזה מוקדם מדי. צדקתי?

Vdrums

New member
אין צודק או לא. אם הרגשת שזה לא

מתאים אז סבבה. את חושבת יותר מדי. תהני מהחיים. אני תומך בכל מילה שאמרה לך מג'נטה.

מצרפת להסכמה לכל מה שמגנטה אמרה

(ואפילו מה שתומר אמר ) כל קשר מתפתח באופן אחר, בנתיים נותר לך רק להנות ממה שיש ולראות מה צופן העתיד בהצלחה

למעלה