מה דעתכן על אהבות וירטואליות ש....

מה דעתכן על אהבות וירטואליות ש....

לי יש אהובה וירטואלית....וגם אם פה ושם יש לי רצון לפגוש....אנחנו לא נעשה את זה, אני נשוי באושר היא גרושה אבל מחפשת גבר לנישואין ולא משחקים. זה כיף שיש נשמה טובה לדבר, לקשקש, להכנס מאוחר לתוך הלילה עם סיפורים פנטזיות...וכן...גם סייבר סקס. לדעתי ממש לא חייבים שזה יהפוך למציעות, בכלל זו גם יכולה להיות אכזבה, הרי הרבה מהריגוש הוא בגלל הוירטואליות. האם לדעתכם/ן אפשר בו זמנית לאהוב וירטואלית יותר מאישה/גבר אחד? אני שואל כי אתמול הייתה לי שיחה נפלאה עם אישה חביבה ואולי....גם היא תהפוך ל... אז מה דעתכם/ן?

טאKילה

New member
וירטואלי..שובב..

אם יש לך אחת שמסעירה אותך, למה לך עוד אחת? מה אתה עושה אם שתיהן מגיעות באותו זמן לצאט? כאן אתה עלול לאבד את שתיהן.. אני בעד להתמקד באחת\אחד.. יש גם נשים שמתקשות לראות שנעים לאישה אחרת, והן מנסות לחבל להידחף כדי למשוך תשומי.. בדרך כלל הן יוצאות מפסידות. תתמקד בזו שכייף לך איתה.

יש לי הרבה אהבה לחלק....

הומנם יש בדברייך משהו, אבל בכל זאת, כל אישה היא עולם אחר, גירויים אחרים, ובסך הכל גם אני וגם כול אחד לא כל יום בצאט.... אם זו שאני בקשר של שנים,אנחנו דרך מייל קובעים מפגשי צאט, כך שזה מסודר. אני אוהב נשים, מודה בהשמה....ומכיוון שבחיים האמיתיים לא מוכן לבגוד, אז בוירטואלים אני יכול להיות שובבינו...מממ... אני מקווה שאני הוכל ליצור קשר טוב עם החדשה בלי לאד את הישנה....ואם נצטרך לבחור.....לא מאמין שנגיעה לזה.

שובביקו...../images/Emo8.gif

ערב טוב גבי....... תשמע אתה ממש , אבל ממש נשמע שובב..... בן כמה אתה אם אפשר לשאול?

אם תלחצי על שם שלי תראי....

לכל אחד יש כאן כרטיס, לא כולם ממלאים, אם תלחצי על שמי תראי פרטים רבים עלי כולל שאני בן 37 ואת?

טאKילה

New member
כרטיס צהוב...יא...../images/Emo12.gif

למה צהוב מותק??? אני אוהבת אדום!

שאת אומרת אדום...

האם זה כולל ביגוד תחתון....אני מת על אישה בחזיית תחרה אדומה וחוטיני סקסי אדום לוהט, שמגלה קצת ומסתיר הרבה.....

טאKילה

New member
שובב..

אדום זה הצבע האהוב עלי.. לרוב במקרה, המכונית הראשונה שלי היתה אדומה, גם המכונית עכשיו אדומה.. פרטי לבוש פה ושם אדומים, בלבוש אני יותר אוהבת שחור כחול ומעט אדום.. אבל דאגתי שיהיו גם כאילה אדומים..

דעתי שלי רק

היי גבי שובבון דעתי היא שלא כדאי לך להיפגש כי אני יודעת למה זה יגרור אותכם שניכם אם חבל לך על כל מה שבנית במשך חייך נכון שאני ניפגשת אבל לא הייתי מציעה לך את זה כלל תשאיר את זה בגדר הוירטואלי
פרפר לבן מתעופף חופשי

למעלה