מה דעתכן על ד"ר ארביב?

מה דעתכן על ד"ר ארביב?

איך הוא מבחינת מקצועיות? מבחינת יחסי אנוש? אשמח על כל מידע כזה.

ליה1997

New member
ד''ר ארביב

לגבי המקצועיות אני לא ממש יודעת כי אני רק התחלתי... לגבי היחסי אנוש הוא מצחיק נורא ואני בת 17 והייתי ממש לחוצה ומובכת והוא היה קשוב ורגיש והרגיע אותי והסביר לי כל מה שהוא עושה וכל מה שהוא מוצא.
רק דבר אחד הפריע לי, הוא לא התייחס לכל הסימפטומים שיש לי הוא שאל אותי על דברים ספציפיים ואולי כך זה עובד אני לא יודעת. בכל אופן זו הייתה הבדיקה הראשונה שלי שם.

קרני55

New member
מקסים מקסים מקסים

אני ממש התרשמתי מבחינת יחסי האנוש שלו, הוא מרגיע ומשעשע.

אני לא יודעת מה להגיד מבחינה מקצועית, לדעתי הוא בסדר, לפני זה הייתי אצל ביבי.

חגית2001

New member
אני גם הייתי אצל ד"ר ארביב]

הוא נכנס קצת לעניינים (אצלי) שהם לא קשורים לעניין האנדמטריוזיס-
וזה קצת הפריע לי.

מבחינת מקצועית-רואים שהוא עדיין מתחיל...(לפני כן הרופאים מכירים את האנדו' רק מקריאה אולי?-
ופתאם לטפל בנשות האנדו' הכאובות ולאבחן...לוקח זמן להשתלב ולדעת מקצועית).

מבחינת יחסי אנוש-הוא אלוף!

תודה לכולן + עדכון

אז הייתי אצלו, עברתי אליו מזולטי, והוא התייעץ אתו בטלפון בקשר אליי, כי התיק שלי לא פשוט.
אי אפשר לנתח אותי בגלל עודף משקל רציני, והרי מחדירים לבטן גז, הוא אמר שזה עלול להרוג אותי, אז בינתיים להמשיך עם הדפו פרוורה (הוא הופתע מאוד שאין 500) ושבינתיים לא צריך זריקה אחרת אלא שנחכה קצת למרות שהיה מחזור תוך כדי הטיפול. דיברו אתי על לוקרין - מה זה לוקרין? שאולי בעתיד אצטרך אם הדפו לא יעבוד.
הוא חביב, אבל אני הייתי קצת היסטרית והוא כנראה נדבק ממני גם, אז הוא לא היה נחמד כמו שכתבו פה, אבל בסדר, נראה לי שאפשר לדבר אתו, ומה שבטוח - הוא יותר זמין מזולטי שאם הוא בכלל עונה (לקרן) הוא עושה את זה בקיצור ותשובות מחפפות, למרות שהוא נחמד ביותר.

ליה1997

New member
נרות נקסין

אני על נרות נקסין עכשיו..לי זה לא ממש עוזר וכמובן שזה ממש לא נעים כל בעיניין...תנסי ותראי איך זה עובד אצלך

גם אני פוחדת מזה

שלא לדבר על הגועל...
סליחה...
אני גם בספק - כי אם מורפיום לא כל כך עוזר... אז זה כן יעזור? אני פוחדת...

הייתי אצלו בתל השומר

אין לי מושג לגבי מקומות אחרים שהוא עובד בהם. לגבי תל השומר צריך להוציא טופס 17 מהקופה שאליה את שייכת...

liats80

New member
לא מכירה באופן אישי

לפי מה שהבנתי הוא אונקו-גניקולוג מבילינסון שכרגע לומד את נושא האנדו בשיבא.

למעלה