אין לי שום כוונה
לוותר או להכנס לחרדות מיותרות בגלל איזשהו סיקור עיתונאי שפרץ לשוק גם בעיתון לאישה וגם בשבעה ימים של ידיעות אחרונות לי הכפת רק להקלט וברגע שנקלטנו שיבהירו כי קיימים סיכונים אך בילדים שבאים טבעי אין סכנות?? מי כבר ישב וחקר והוכיח שאכן אצל ילדי מבחנה הסיכויים אחרים מילדים שבאים מסקס פרוע (או שלא)? ביה"ח לדעתי מחוייב בסוף הטיפול ולאחר שאנחנו מופנות להמשך מערב בקופה לידע אותנו ואולי להמליץ לנו לערוך את כל הבדיקות. חששות או חרדות אינם מעינייני ומאחלת אני לכולנו שיהיו לכולנו ילדים בריאים ושכל אחת מאיתנו יהיה לה הריון קל וכל הסבל שאנו עוברות בשביל להשיג הריון ולידה יספיקו לנו ואת כל החרדות אני משאירה למי שכתב את הכתבה ומי ביכלל בעלת הדעה שכתבה את הכתבה מבלי להתייחס לצורך לשנו בהורות, בהרחבת המשפחה בעוד ילדים ולא משנה כמה מתי ואיך ובעיקר העיקר = ילדים אני ממליצה שנכתוב אנחנו כתבה מתקנת על הלך הדברים גם בעיתון של שבעה ימים וגם בלאישה ציירו מפה של אישורי טיפולים מהירים ולעיתים מיותרים ציירו מפה של סיכונים ושימוש בגוף האישה כחנות כלבו גדולה לצורי הכל לדעתי שערוריה! מי שלא עבר של ינסה להרגיש בשבילנו! ובנימה זו שבוע טוב