מה דעתכן על זה שאלמה דישי מייצגת "נשים אמיתיות"?

מה דעתכן על זה שאלמה דישי מייצגת "נשים אמיתיות"?

למי שלא מכירה, מדובר על שחקנית חדשה שהתפרסמה כחברה של יהודה לוי שמשחק סלב. והיא לובשת את המידה הלא הגיונית בעליל 38 - 40, כנראה כייצוג של שמנה, כי שחקניות יכולות לרוב ללבוש מידה 34 - 36 לכל היותר. טאז ביא גם מופיעה בקמפיין להלבשה תחתונה (עם הרבה זוויות מחמיאות, תחתונים גבונים ופוטושופ כדי לטשטש רת הבטן הלא שטוחה בעליל שלה).
אז היא עכשיו מייצגת "נשים אמיתיות". מעבר לעובדה שהמידה שלה לא עד כדי כך חריגה ושמנה, אז מה זה אומר על נשים רזות או שמנות ממנה, במיוחד בצורה משמעותית? שאנחנו "לא אמיתיות"?

djooki

New member
אהבתי מאוד

גם כי היא אישה אמיתית וגם כי צריך לנפץ את המיתוס של שדוף זה יפה...שדוף זה חולני ומכוער

גם לרדת על נשים מאוד רזות זה לא יפה...

כל אישה היא אמיתית בלי שום קשר למבנה הגוף שלה...

djooki

New member
נשים רזות מדי דוחות אותי

מה לעשות אני יהודי עם נפש של ערבי כנראה,האישה הערביה כשהיא שמנה היא סקסית ובריאה ,הדגם של נשים כמו מקל עבורי הוא משהו עם אנורקסיה אני סקסי ולגמרי לא מושך.

מה הקשר פה לערבים?

ואפשר להגיד שנשים רזות לא מושכות אותך - אבל להגיד שהן דוחות זה מעליב בעיני.

djooki

New member
הבדלי הגישה מאופיינים על ידי המוצא

אצל השכנים שלנו אישה מלאה זה ברכה וזה סקסי,אצלנו,אולי בגלל שאנחנו נידבקים לכל החרטא שבא מהמערב מארצות הברית ואירופה יש משיכה לרזון עד רזון קיצוני,לגבי זה לא יפה,ואין מה להתנפל עלי כמו שאחד אוהב אוכל חריף ואחר אוהב אוכל מתוק ויש כזה שמת על מלוח ככה גם הטעם והמשיכה למין השני משתנה בין אנשים.לגבי אישה רזה זה לא דבר יפה ועכשיו שהעלו את הפרסומת עם עלמה דישי אמרתי לעצמי ..אחח..סוף כל סוף אישה אמיתית כמו שנשים צריכות לראות ולא שדופות גיבובי עור ועצמות על מקלות..

djooki

New member
וסליחה על הלשון הציורית שלי

זה לא קשור כמובן לאישיות ויכולת...אני מדבר רק על הצד הפיזי.

תגובה ממש מגעילה

ברוס12

New member
כן את צודקת .. אבל

נשים רזות לא משדרות חושניות
והן לא בעלות סקס אפיל
כמו המלאות והדשנות סליחה אם אני פוגע
נשים מלאות זה הכי סקסי שיש!!!

עקשנית25

New member
היא אמיתית

כמו שעוד הרבה אמיתיות. גם אנחנו אמיתיות.
&nbsp
זה לא רק המשקל שלה, גם היא לא בעלת יופי כובש.
&nbsp
יש הרבה סוגים של אמיתי, היא אחת מהן.
&nbsp
&nbsp

Maldini Girl

New member
אני למשל חושבת שהיא

ממש לא יפה. אין לי שום בעיה עם הבחירה שלה ואין ספק שמבחינת החברה זה חתיכת אומץ לקחת אותה.

מסכימה..אני ם לא חושבת שהיא יפה וגם מבנה הגוף שלה לדעתי לא

מתאים לדוגמנות...
ולא בגלל שהיא מלאה..
יש לדעתי נשים מלאות בעלות מבנה כוף יפייפה...פשוט לא לה...

anati43

New member
בשמלה איכשהו אפשר להאמין 38, אבל בהלבשה תחתונה נראה יותר.

אני שמעתי על 38 ועל 40...

כנראה שה 38 היה למען יחסי הציבור של הסדרה (כדי לא לזעזע יותר מידי), ו 40 - 42 זו המידה האמיתית שלה.

Maldini Girl

New member
אמנם ראיתי רק פרק אחד(הראשון)

אחריו הבנתי שאת 50 הדקות האלה לא אקבל חזרה
אבל בפרק הזה הוא לא הפסיק להגיד לה כמה שהיא פשוטה ואמיתית ופשוטה.
אז יחסית לאישה אמיתית ופשוטה נראה לי לא הגיוני לעשות אותה מידה קטנה. נהפוכו, היא הרבה יותר אמיתית ופשוטה במידה 40-42 כי המחקרים אומרים שאלו המידות הנפוצות בקרב נשים.

Maldini Girl

New member
זאת לא

אבל זה מה שהוא אמר לה בפרק הראשון. שהיא אישה פשוטה עם דירה פשוטה.

למעלה