מה דעתכן על זה???

מה דעתכן על זה???

הפחתתי בצורה משמעותית את כל הפחממות בתפריט היומי, והולך לי הרבה יותר טוב הדיאטה . . . כבר הגעתי למשקל לפני הלידה אבל אני חייבת להוריד עוד אני 5 חודשים אחרי ועושה אירובי קבוע לפחות 3 פעמים בשבוע, זה גם חיטוב וכו' אבל לא מכשירים ממש טוב לי בלי הפחממות

magic40

New member
פחמימות ,פחמימות זה כל הסיפור

אשמח לשמוע על השלבים שהגעת להפחתה

אורלי14

New member
מזלך שטוב לך בלעדיהן. יש כאלו שלא

מסוגלים לעזוב אותן. אגב, הגוף צורך גם פחמימות, איך את מסתדרת עם זה? זהו אב מזון בדיוק כמו שומנים וחלבונים!

פשוט

בכל מה שאוכלים כמעט יש תוספות קטנות של סוכרים וכמעט בכל ירק יש פחמימות וגם מוצרים שדלים בפחמימות נכנסים לשכלול כך שיוצא לאכות כ-40 גרם פחמימות ביום, וככה יורדים מאוד מהר אח"כ לאט לאט מוסיפים בהדרגה פחמימות כדי לא להכניס את הגוף למצוקה, אבל בהדרגה כדי להמשיך לרדת במשקל

1אורניתה

New member
גם אני בסרט הזה,

רק שאת הפחממות שלי אי מקבלת מהקטניות ומדגנים ולא בצורת סוכר או לחם.

magic40

New member
../images/Emo13.gifהאמת שגם אני לא!

מה כן את אוכלת ומה לא?

תודה, עזר לי המון - גם אלו

http://www.israelbody.org/text/gilists.xls http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2473933,00.html זיכרו מקסימות שלי עד הקיץ!!! אנחנו כוסיותתתתתת, ביקיני היר ווי קום

נוגלי

New member
היום התחלתי דיאטת פחמימות

קצת קשה, במיוחד שזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת. ננסה שבוע ונראה מה יהיה.

נוגלי יקירתי.. לא רוצה לרפות את ידי

את ידייך אבל... לעניות דעתי, אם פחמימות זה אחד הדברים שאת הכי אוהבת, דיאטה כזו אולי לא מתאימה לך, ודאי יהיה לך קשה להחזיק בה לאורך זמן, ואז הנזק של השלמת החסכים עלול להיות טעים אבל משמין...
אני כותבת את הדברים מתוך הזדהות ואהבה גדולה לפחממות ובעיקר לבצקים מבצקים שונים... אני הייתי ממליצה לך דווקא על דיאטה שקרובה יותר לנטיותייך הטבעיות, יש אפילו דיאטת לחם מאוזנת! בקיצור אם החלטת לנסות להמנע מפחממיות לחלוטין, אני מוסרת לך הרבה חיזוקים וחיבוקים וירטואלים, ומקווה שלא גרמתי לך צער או יאוש. הרבה הצלחה!!!!!!

נוגלי

New member
../images/Emo211.gif שוקו תודה רבה.

אני מתכננת לעשות את הדיאטה לשבוע אחד ואח"כ להתחיל עם דיאטה מסודרת. נראה לי שהתרגלתי לדיאטה הזו למרות שעדיין בא לי איזה פרוסת לחם[אפילו קל]אני אוכלת המון ירקות מכל הסוגים, מבושלים, חיים ואפויים. החלטתי להשקל ביום ד' הבא בכדי לראות כמה ירדתי במשקל. שיהיה בהצלחה לשתינו

אתי אתי

New member
התמכרות לפחמימות

באו.איי מדברים על התמכרות, לסוכר, לקמח לבן, בהתחלה (חודש) מורידים את כל הפחמימות (פשוטות ומורכבות), אח"כ מחזירים לאט לאט פחמימות מורכבות (אורז מלא, דגנים וגו'). בשבילי זה עבד יופי, הוריד את האלמנט של הכמיהה לאוכל.

גם ככה זה לא קל

וזה לא הולך מהר כל כך אבל לפחות זה הולך והמשקל יורד לו לאיטו

למעלה