מה דעתכן על להתנות את הכניסה

מה דעתכן על להתנות את הכניסה

לפורום באישור? ראיתי כל פעם ברשת את אותה תופעה. כשנשים רוצות לדבר עם עצמן באים "גברים" ומתחילים להטיח את התסכולים שלהם . מעבר לזה שצריך פעם לחקור את התופעה הזאת - כי אני בטוחה שאף אחת בפורום הזה לא הולכת להציק לגברים בשום מקום ברשת למרות שרבים מהם גרמו לא מעט כאב - אני ראיתי בפורומים אחרים שמנהלות הפורום מתנות את כניסת הגולשים באישור. יתירה מזאת, הודעה שנכתבת על ידי אדם לא מוכר צריכה לקבל את אישור המנהלת . מה דעתכן? מאוד חשוב לי שהקהילה הקטנה שלנו תהיה מוגנת לפחות כאן מפגעי האגו של גבר מתוסכל.

Miss Choco1

New member
את בטוחה שאפשר לחסום פורום?

נראה לי שרק בקומונות זה אפשרי, אבל תמיד אפשר למחוק הודעות לא רצויות.. לי באופן אישי הבנאדם הזה לא הפריע, אלא דווקא שיעשע. למרות זאת בטוח שיש כאלו שמצליחים לפגוע במקומות כואבים. חוץ מזה בכל מקום יש אנשים דביליים שמחפשים תשומת לב, צריך לא תספק להם אותה והם יעלמו.

או קי אני אחכה לתשובות של שאר

החברות. לי אישית אין שום בעיה עם הטיפוס הפתטי לכשעצמו. האומללות של הטיפוסים הללו זועקת. יש לי בעיה עם ההזדהמות של השיח במקום הזה. (שהייתי שותפה לה כי הפיוזים ...את יודעת) זה פורום תמיכה . גם כשאנחנו לא מסכימות אחת עם השניה (כמו למשל בנושאי הימנעות וסקס) עדין אנחנו מכבדות אחת את השניה ולא מזלזלות בבחירות שלנו , כמו גם לא בעצם המצוקה. אף אחת כאן לא מעמידה פנים שהיא טובה מהאחרת. ואני לא מוכנה לקחת את הסיכון שיש כאן מישהי שלא תכתוב או תפגע מאידיוט כזה.

מי שירצה להיכנס יוכל לעשות זאת

גם בניקים אחרים בתחפושת. לדעתי זה מיותר, יש לך את האפשרות למחוק את מה שלא נראה לך. אני קוראת סמויה כבר המון זמן וחושבת שיש לתת מקום לגברים להתבטא פה באופן מלא ואם צריך להתמודד אז מתמודדים, לברוח זה הכי קל ולא לשם כך אנחנו נמצאות פה.

Betterfly

New member
אין בעיה

רק שלדעתי אפשר פשוט למחוק הודעה מטרידה ברגע שהיא מופיעה. זה לא בריחה. ההפך הוא הנכון- זה המון בלאגן והתעסקות בטפל שמסיטה מהעיקר. לא חייבים לפתח דיון על כל הודעה אידיוטית שמישהו רשם. זה פשוט כמו דואר זבל. נשים מסנן והחיים יהיו יפים יותר.

לא יודעת מה היה אבל אני חושבת שבתור

מנהלת זכותך למחוק כל הודעה שלא בא לך שתהיה בפורום או תהרוס את השיח שאת מצפה שיהיה ברמה של הפורום, אני בעד , אבל לא לחסום אנשים, אלא למחוק הודעות שלא הולמות את רוח הפורום

למעלה