כמו שברור שמכוונים לזכייה של מסרט
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 20/3/14 #10 מצאנו עוד פאן חיובי בבבית החדש! אייקון|ספוילר הכל לטובה!
א אורני אורני New member 20/3/14 #9 כמו סרנדה, גם מסרט שבויה בסגנון האוכל שעליו גדלה ולא נראה לי שיש לה הרבה כיוונים להתפתח אליהם. אפילו צילה שהלכה לכיוון הרומני, איכשהו הצליחה למשוך אותו גם לכיוונים אחרים ומוצלחים. חבל. הצטערתי מאד שעזבה.
כמו סרנדה, גם מסרט שבויה בסגנון האוכל שעליו גדלה ולא נראה לי שיש לה הרבה כיוונים להתפתח אליהם. אפילו צילה שהלכה לכיוון הרומני, איכשהו הצליחה למשוך אותו גם לכיוונים אחרים ומוצלחים. חבל. הצטערתי מאד שעזבה.
ל לאה סי Active member 20/3/14 #1 מה דעתכן על מסטר שף הערב? הייתי המומה מהרמה!! איזו דרך ארוכה ומעניינת עשו חלק מהמשתתפים! בעיני עידו עשה את השינוי הגדול ביותר!
מה דעתכן על מסטר שף הערב? הייתי המומה מהרמה!! איזו דרך ארוכה ומעניינת עשו חלק מהמשתתפים! בעיני עידו עשה את השינוי הגדול ביותר!
א אורני אורני New member 20/3/14 #2 רק עכשיו אני צופה בהקלטה (לקראת הסוף) ומתפעלת מכל מה שהולך שם. מקסים.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 20/3/14 #8 לא קראתי ולא קראת! הפסקנו לראות כשהשפים התחילו לבשל.