מה דעתכן על ניתוחים פלסטיים????

MAMALY

New member
מה דעתכן על ניתוחים פלסטיים????

האמת , אף פעם לא ממש חשבתי על זה ואני בהחלט לא נראית לדעתי כמובן "סבתא צעירה" כמו שפעם אמרו לי בגן הציבורי (והפריעו לי להתנדנד בשמחה רבה לצד האפרוחים שלי) ואף עשיתי לפני המון שנים וממש לא רואים שזה ניתוח...

אבל בראי בעיקר בבוקר כשממהרים להוציא את כל החבורה למסגרות אני כבר צריכה לעבוד יותר קשה בשביל להראות כמו שאני רוצה...

קצת נפלו העיניים
ואולי בצואר ככה.. יש עוד סנטר קטנטן כזה לא של עודף משקל גנטי כזה כמו של אבא שלי ואחותי.... פווו אני מתעבת את זה...

ואולי בוטוקוס??? לקמטים האלו מעל לאף שעושים את המראה זועף??? למה לא??

אני לא מרגישה בת 45 , אני גם לא כ"כ נראת ככה מודה עדיין רזה מידה 38 זה אחלה... וקצת אפילו נופל לפעמים
ובכל זאת... כאילו קפצתי 10 שנים קדימה בבת אחת ולא מתאים לי יותר

מה שעתכן? היית עושות "מקצה שיפורים " בשביל ההרגשה הטובה????

TaraSky

New member
קצת קמטים שמפריעים למה לא

אבל ניתוח פלסטי בגיל כזה לא הייתי ממליצה. אני רואה הרבה תוצאות עגומות ולדעתי זה אפילו עשוי לבגר את המראה.

schlomitsmile

Member
מנהל
אין לי דעה
אם בנאדם בוגר מחליט שזה מה שיעשה לו טוב,
סחתין, שיהיה/תהיה בריא/ה

אישית, כשלעצמי ורק לגבי עצמי, לא חושבת על זה.
ולא שאני נראית כדוגמנית, ממש ממש לא.
גם לא כמו שנראיתי בגיל עשרים.
אבל אני מתחברת לרעיון המובע בשיר הזה:

"להוריק, להסמיק, להבשיל
להתקמט,
ולנשור מן הענף בבוא הזמן "

http://www.youtube.com/watch?v=TvMr-nztGOQ

בדיוק ההרגשה שלי ! אמנם עוד לא בגילך אבל

השיער למשל, פתאום התמלא בשיבה, נכון זה בצדעיים אבל יש כמה שערות בודדות בראש עצמו, אני כבר לא יכולה לעשות קוקו מבלי שיראו את השיבה, הגוף... טוב עליו אני מזמן לא מדברת, כנראה שעד שאהיה במידה שהייתי לפני כמה שנים תעבור תקופה מאד ארוכה, אם בכלל .... והקמטים מהאף למטה, נכון שהם לא בולטים אבל קיימים והפנים עם פיגמנטציה זה להסתכל בתמונות שלך או בעצמך במראה ולהגיד שאת כבר לא נראית בת 20 או 30 אצלי תמיד היו מורידים לי את הגיל בהרבה, ועכשיו זה רק בקצת ...

אני חושבת שאם לא מפריע לך הכאב או תופעות הלוואי אז כן הייתי עושה בוטוקס, למה לא

mumpitz

New member
אורחת פורחת ..ובכל זאת מגיבה

יש כאן שני צדדים למשקולת : צד אחד: לקבל את עצמך באהבה כמו שאת. צד שני: אם את ממש ממש עצובה ומבואסת , ואם יש לך כסף מיותר , ואם את מוכנה לעבור הליך , שיש לו לפעמים תופעות לואי.
אני בשנותי היפות ביותר כרגע. אני נראית....לא משהו - ומרגישה....נפלא!!! ממש לא מזיז לי שאני לא נראית טוב ,ואני אפילו נהנית מזה - כי באיזשהו מקום אני לגמרי אישה משוחררת. משוחררת מתדמית ה"יפה" . לי אישית , זה כיף . יש לי שפם , קמטים , ואני צובעת אחת לחדשיים במקרה הטוב, מה שאומר שאני מאלה עם השורשים הלבנים האיומים (אם לא לחץ חברתי לא הייתי צובעת בכלל). ניתוח פלסטי? בתור מי שעברה ניתוחים לא פלסטיים , אני לא מוכנה לסכן את עצמי בשביל להראות קצת יותר טוב למשך מספר מועט של שנים. אני גם לא רוצה להראות כמו קרובת משפחה שלי שנושקת לשמונים , והפה שלה מתוח בחיוך לא טבעי מרוב ניתוחים פלסטיים . זהירות מתמכרים לזה. זוכרת את מג רייאן , זאת ששחקה ב"כשהרי פגש את סאלי" ? היא דוגמא של כישלון של מנתח פלסטי.
(- חפשי מג רייאן באינטרנט - לא לבעלי לב חלש )

אבל זאת אני.

אם את ממש בדיכאון מהמראה,אז כן , זו אפשרות. חשוב לבחור מישהו טוב - לא כזה שממליץ על עצמו, אלא מישהו שראית את התוצאות בעינים . אולי לחפש בפורומים נשים שעברו בוטוקס וכאלו (זה לא כרוך בניתוח , אבל מצד שני גם שם יש תאונות)
וצפצפי על כל הטרחנים. תהני מזה .

למעלה