מה דעתכן על שרשור החלטות לשנה החדשה?

little moon

New member
מה דעתכן על שרשור החלטות לשנה החדשה?

בנות יקרות, אני מציעה לשרשר לכאן את החלטותיה האישיות של מי שתרצה- לשנה החדשה. במשפחה, בעבודה, בנפש ובבריאות... מה דעתכן?

little moon

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

אעבוד רק בעבודה שאני נהנית בה, גם אם זה אומר להרוויח פחות כסף בינתיים.
אני חוזרת לקיבוץ, תל אביב לא עושה לי טוב כרגע...
אפעל להכרת אנשים חדשים ויצירת קשרי ידידות, לא אשאר לבד בשישי בלילה.
לא אוותר על הטיול לחו"ל שאני מתכננת, אפילו אם לא יהיה לי את כל הכסף שאני חושבת שאני צריכה בשבילו.
לא אלחץ מענייני כספים. הכל לטובה והכל יסתדר בסופו של דבר, לא צריך לחשב כל שעה כמה הרווחתי.
אפעל לרענון הקשר הטוב שיש לי עם אמי, שקצת נפגע בחודש האחרון. זהו בינתיים... מה איתכן?

../images/Emo57.gifאמן../images/Emo57.gif

ועכשיו בואי תשכתבי את זה קצת אחרת.... תכתבי את זה כך שלא תופענה המילים "לא" וכל מילה של ספק ואולי.....

../images/Emo24.gifאת ממש גנבת לי את הרעיון....../images/Emo25.gif

מאמצת בחום את הרעיון!!!
וואו הרשימה שלי ארוכה.... חחח....זו לא חמדנות.... עפ"י הספר הסוד השפע קיים עבורינו רק צריך להגדיר מה אנחנו רוצים ולבקש!!!

טוב...אחרי כבר כולם הלכו לישון....

והבית קיבל צורה(חוץ מערימת הכביסה)....
אז הנה רשימתי:
שאני ובני משפחתי נהיה בריאים
שאתקדם במקום העבודה שלי,שתפתח הזדמנות לקידום
שאמשיך להתפתח בתחום הרוחני
שאצטרף שוב לחבורת זמר ואשיר
שאמצא סטודיו טוב לצייר בו
שאציג את ציוריי בתערוכה
שאמשיך להנות ממה שיש לי ולזכור להודות על מה שקיבלתי עד עתה ולהודות על מה שעוד יהיה
שאזכור בכל מצב להנות מהדברים הקטנים בחיים
תודה על השירשור

Fairy24

New member
הו, יש לי רשימה ../images/Emo6.gif

אני כל כך רוצה לחזור לאדם שאני אוהבת... ולומר לו כמה דברים שאני מרגישה שאני חייבת לומר, זה משהו שכנראה יהיה בקרוב מאד. אני רוצה לפתח איזה עסק מסויים ומהצד למצוא כמה שיותר עבודות מזדמנות, כבר בתכנונים לגביו. אני רוצה כמה שפחות להתראות עם אמא שלי. ואיכשהו לייצב את הקשר עם אבא שלי. ולשפר את הקשר עם אח שלי, כי היו איתו כמה חיכוכים לא נעימים וזה אולי הרס טיפה. אני רוצה להתראות כמה שיותר עם כל הידידים שהתגייסו לי פתאום וגם מקווה בשבילם את הכי טוב. אני רוצה להשתפר בריפוי אנרגטי, למצוא זמן לתרגל, ליישם ולקרוא, להצליח כבר לרפא את עצמי כמו שאני מצליחה את אחרים. בכלל למצוא זמן לקרוא מלא דברים שקצת נשכחו לי. להתחיל להכין תיק עבודות לשנקר, אמנם עוד שנה וחצי, אבל זה כבר מתקרב... ובעיקר לשרוד.

../images/Emo6.gifהרשימה שלי

שאני וכל המשפחה נהיה בריאים שתמיד נהיה שמחים ואוהבים ומפרגנים אני... שאמשיך להיות מאושרת ולא משנה מה שאמשיך לשיר גם אם הדיסק לא יהיה ברדיו שאמשיך להאמין בעצמי שהדיסק כן יגיע לרדיו שלא אפחד מאתגרים שאמשיך לראות את העולם בוורוד גם אם זה נראה נאיבי שהלב שלי ימשיך להיות רחב ואוכל לתת לעצמי ומעצמי. שמישהו יכין לי קפה חלש עם סוכרזית והרבה חלב. אוהבת ריקי

לנושנוש

New member
ועכשיו קצת ברצינות...

הרשימה שלי
אני רוצה להחליף עבודה ולעבוד רק בעבודה שאוהב.
ליצור חברויות טובות וקרובות עם אנשים ובמיוחד עם נשים.
לחזור לצייר אפילו אם בקטנה.
לאהוב את עצמי המון, המון למרות הכל
לטייל כמה שיותר.
להתחיל לעשות יוגה או איי קי דו. שנה מצוינת לכולם מלאה באהבה, שימחה, הגשמה עצמית ובריאות.

למעלה