מה דעתכן על תחרות ?

spooni

New member
מה דעתכן על תחרות ?

מיכל וזהו2, adrian5, אני ועוד מצטרפות. אומנם שטחי לחלוטין אבל, מתנות תמיד עושות את זה. שלושתנו בקשר עם גברים שאנחנו יודעות שהם לא רוצים אותנו לרציני ולא משנה הסיבות ולא משנה מה אנחנו מרגישות והאינטואיציות שלנו אומרות. אבל שורה תחתונה, קשר רציני לא יצא מזה כרגע. ואנחנו יודעות שאנחנו צריכות לצאת מהם ולא מצליחות אז, אולי נעשה תחרות. קודם כל האם אתן מסכימות? האם יש עוד מצטרפות ? ואם כן אז ...נורית , את תצטרכי להציב כללים , חוקים , ופרסים
את טובה בזה
מה אתן אומרות ?

Adrian5

New member
אני לא יודעת אם

הגעתי כבר לשלב שצוחקים על זה
מה שכן מחקתי אותו מהרשימות אצלי ואני מתפללת לאלוהי הלא יודעת מה, שבמידה והוא לא מעוניין בקשר (כאילו דה!) שלא ייצור קשר. אבל אם זה יהיה תחרות ממש משעשעת אז אנסה ..

spooni

New member
איזו ברכה ? ../images/Emo13.gif

גם אני מחקתי אותו מהטלפון ומהמסנג'ר ואמרתי לו לא לפנות אלי, אז ? זה אומר שאני בקלוז'ר ? לא!!! אנחנו עדיין בקשר, כי אני לא וויתרתי עליו עדיין. הוויתור צריך לבוא מבפנים ויש להיות שלמה איתו. אישית, קשה לי לוותר עליו, הוא גם לא נותן לי מספיק סיבות טובות לוותר עליו, ההיפך. יום אחד כשניפגש אז אולי אספר את סיפורי. או אם תנחת עלי המוזה אכתוב פה. אני עובדת עכישו על עצמי על מחשבות הוויתור ובינתיים, נרשמת לבריכה, לכל מיני אתרי היכרויות, אני בונה תשתית.

רוקט פוקט כפרס, נראה לכן?../images/Emo3.gif

אם ניכנס קצת לאווירה של ריאליטי טי וי, זה יכול להיות מאגניב בטירוף לעשות תכנית על נשים שהחליטו לשים גבול לגברים...נמנעות בגדול - הפסקנו לבלוע!!! תחשובנה על זה - ממש יפיח שיח ציבורי על פשעי הלב וכאלה... טוב נו.

spooni

New member
יש לי רוקט פוקט- כוסות רוח למת ../images/Emo13.gif

יש לי גם את יוני, הוויב שלי. אם כי חשבתי להחליף אותו , זה טוב לגוון

טוב, אז אם את תזכי

נביא לך מלפפון אדמה מהשוק. שמעתי במו אזניי אישה אחת אומרת שהיא מעדיפה מלפפון מהשוק על הגבר הכי טוב בעולם.

spooni

New member
קשה לי לוותר עליו לכל הרוחות, לא על

המלפפון

למעלה