היי לכולם.
שאלה לכולם ואשמח אם דימה גם יענה.
קניתי היום פעם ראשונה גוסטו 360 20 קג. יש לי קצת חששות לגביו. בטלפון זה נשמע טוב כי 33 אחוזים (או 32 אחוזים) זה חלבון מבשר בקר ועוף. ככה כתוב.
האם הוא באמת טוב לחתולי בית?
ואגב, האם הוא גם טוב לחתולי רחוב? (אני נותנת את אותו אוכל גם לחתולי החצר. אבל אני לא המאכילה הראשית. יש פה מישהי ששמה להם אוכל כל יום).
לפני כן קניתי במשך יותר מחצי שנה, אורבן צ'ויס. שאני לא יודעת אם הוא יותר טוב מבחינה איכותית. אבל יקר להחריד.
כמות האורבן צ'ויס היא 12 קג (השק הכי גדול) בעוד שהגוסטו 20 קג.
בכל אופן קניתי וכבר נתתי להם. ברגע הראשון היתה התלהבות כי תמיד במזון חדש הם מתלהבים. אבל אחרי כמה דקות איבדו עניין.
האם למישהו יש ניסיון איתו?
הם יסכימו לאכול אותו עד סוף השק? (כלומר מבחינת רמת הטעימות).
והאם אני צריכה לתת להם טונה כדי להשלים את מנת החלבונים?
שאלה לכולם ואשמח אם דימה גם יענה.
קניתי היום פעם ראשונה גוסטו 360 20 קג. יש לי קצת חששות לגביו. בטלפון זה נשמע טוב כי 33 אחוזים (או 32 אחוזים) זה חלבון מבשר בקר ועוף. ככה כתוב.
האם הוא באמת טוב לחתולי בית?
ואגב, האם הוא גם טוב לחתולי רחוב? (אני נותנת את אותו אוכל גם לחתולי החצר. אבל אני לא המאכילה הראשית. יש פה מישהי ששמה להם אוכל כל יום).
לפני כן קניתי במשך יותר מחצי שנה, אורבן צ'ויס. שאני לא יודעת אם הוא יותר טוב מבחינה איכותית. אבל יקר להחריד.
כמות האורבן צ'ויס היא 12 קג (השק הכי גדול) בעוד שהגוסטו 20 קג.
בכל אופן קניתי וכבר נתתי להם. ברגע הראשון היתה התלהבות כי תמיד במזון חדש הם מתלהבים. אבל אחרי כמה דקות איבדו עניין.
האם למישהו יש ניסיון איתו?
הם יסכימו לאכול אותו עד סוף השק? (כלומר מבחינת רמת הטעימות).
והאם אני צריכה לתת להם טונה כדי להשלים את מנת החלבונים?